2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015369 بازدید | 66527 پست
فاطیما جون اره این نشونه خوب شدنشه دیگه میخواد جوش بخوره منم همینجور بودم.من دکتر بم میگفت با سرم و گوش پاک کن بخیه خارجیامو زودبزود تمییز کنم.
سلام دوستان میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الما جون قیمتش فک کمم ۳.۵۰۰ باشه دقیق نمیدونم:-) خواهش گلم ... سجادیانم از من ۴.۵۰۰گرفت ابتین اراد نه عزیزم اصن درد نداره خیلی راحت بیهوش میشی خیلی راحتم بهوش میای ایشاالله دردم من تا الان نداشتم قرصایی ک داده رو سر ساعت بخوری درد نداری فک کنم از شما هم تو همین قیمت بگیره البته من بدون انحراف بودم
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
بنفشه جون مرسی کفتی عزیزم نگران بودم اخه خیلی میسوخت ... منم همش شست شو میدم و پماد و میزنم راه تنفسیم خوب شده ب نظرم کیپ,شدنش بهتر شده .. گچو بر دارم راه تنفسم بهتر میشه!؟
الما جوونم...قندعسلها رو ببوس... فاطیماجونن ممنونم..فقط من هرچی ز میزنم جواب نمین..شماره مجیدی رو میدی لطفا
خدایا بر داده و نداده ات شکر گزارم.یا ارحـم الراحمین..۹۵/۸/۱۷ خدایا شکرت🙏🏽🙏🏽🙏🏽💖💖
ابتین اراد ۰۹۳۹۵۹۷۸۴۱۸ نمیخواداصن زنگ بزنی خانمی قبل رفتنت اسمتو براش اس کن اسمتو تو لیست ویزیتیا مینویسه یک شنبه و ۴ شنبه هست من ۴ شنبه میرم گچو بردارم اگر بیاید میبینمتون
دکتر کامیابی - ۱۸ مرداد اول باید بگم که واقعاااا پرسنل کلینیک پویا عالیییی بودن انقدر که خوش رفتارُ خوش برخود بودن همش میخندیدنُ با آدم شوخی میکردن همشون ماه بودن :) عکس بدست رفتم اتاق عمل :دییی به دکتر گفتم پرهُ میزان سربالا بودنم این شکلی باشه من از پره‌ی صاف خوشم نمیادُ ... خلاصه کلی برای دکتر همه چیزُ گفتمُ بخصوص تاکید کردم پره هامُ کامل برش نده( دلیلش سلیقه‌امه نه چیز خاصی ) اگه لازم شد فقط یه مقدار زیرش رو برش بده مامانم هم که انگار توی اتاق عمل به دکتر گفته بوده طبیعی طبیعی باشه ( مامانم جراحن منم اون موقع بی هوش بودم ) خلاصه من برش پره ندارم خدا رو شکر البته سوراخ‌های بینی منم کوچیک بودن ... بعد از بهوش اومدن یه مقدار چرتُ پرت گفتم ظاهرا :دیییییی و خوب توی کلینیک حالت تهو داشتمُ خون بالا آوردم ( با عرض پوزش ) از همون بعد از عمل با وجود کمپرس گذاشتن شروع کردم کبود شدن بشکل نافرمی فردا صبحش یعنی دوتا چشمای من علاوه بر این که باز نمیشدن از شدت ورم سیاه سیاه هم شده بودن ( من یک هفته آب کرفس خورده بودم!!! ) شب اول گلو درد داشتم که با شربت سینه خوب شد خیلی زود :) کم کم به لطف آب کرفس کبودی ها توی ۲ روز اول خیلی خیلی بهتر شدن اما چشمم خون ریزه کرده بود که هنوزم که ۷ روز میگذره همونجوریه :( و این که از روز دوم بعد عمل که رفتم تامپونم رو بکشم آنچنان ورمی کردم که دیدنی بود واقعا دو برابر شده بودم دندون درد وحشتناکی که گذاشتن گاز خیس روی دهن هم ازش جلوگیری نکرده بود از همون شب با کشیدن تامپون تموم شد به خوردن آب کرفسُ چایی سبزُ عرق نعنا ادامه دادم که ورم صورتم بهتر شد اما بینیم نه امروز رفتم گچم رو برداشتم و اصلا نمیتونم هیچی راجب این بینی بگم چون تیغه‌ی بینیم انقدر یهو بعد از برداشتن گچ ورم کرد که از قبل پهن تر شد :| خلاصه من خیلی دردسرُ درد داشتم و واقعا اولش پشیمون شده بودم حالا دکتر پماد داده برای بخیه های روی کلوملام کسی میدونه این پمادا باعث میشه که اون رد سفید هم نیفته یا نه؟
سلام بچه ها من تازه عضو شدم من فردا عمل وقت عمل دارم برای دکتر طرزی .اما راستشو بخواید به چند تا دلیل کنسلش کردم : یکی اینکه 10 روز دیگه عروسی پسرخالمه دوم اینکه یک ماه دیگه مراسم عقدمه .به خاطر همین گفتم خیلی ورم میکنم و ترسیدم .سوم اینکه خیلی استرس دارم میگم که نکنه دکتر طرزی کارش رو خوب انجام نده. بچه ها کسی میدونه دکتر طرزی چطوریه؟
سلام بچه ها من دو سه روزی نبودم الان پیغامارو دیدم اگه با عکس میتونم کمکی کرده باشم چشم، شب عکس میذارم براتون اگرم نشد از یکی از بچه ها خواهش میکنم برام عکسارو بذاره
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
من هفته ی بعد با دکتر ابیانه عمل دارم٬ رفتم مطبش ٬ عکسای سایتش هم خوب بود٬ فقط تو مطبش هیچ مردی رو ندیدم که بتونم ۱۰۰٪ نظر بدم٬ ولی دخترها به نظرم طبیعی و خوب بودن تو طول این هفته کار خاصی باید انجام بدم؟
بعضیا میگن بعد از عمل درد و حالت تهوع نداشتن اصلا بعضیا هم میگن هم درد داشتن هم حالت تهوع... به چیا بستگی داره؟؟ بعد اینکه تا الان کسی با دکتر کلانتر هرمزی عمل کردی؟؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
2810