2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015418 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاپرک و حسنا جون مرسی که به یادم بودید و ممنون از بچه هایی که بهم ایمیل زدن و حالم رو پرسیدن راستش قهر که نه اما هم گرفتار بودم هم جوّ تاپیک رو دوست نداشتم به نظرم دیگه مفید نبود برای من نو عروس به مراتب جوش بهتره و مفیدتر به نظر من ، اگه کسی سوالی ازمن داشت شمارش رو برام پ.خ کنه تو وایبر بحرفیم چون من ایمیلم رو دیر به دیر چک میکنم.گرچه همین پ.خ رو هم دیر به دیر چک میکنم _________________ مینا جون ببخشید تماس گرفته بودی نتونستم جواب بدم عموم فوت کرده بود رفته بودم خاک سپاریش،نرفتی موسوی؟؟؟ من دیگه فکر نکنم بیام حسینی اقدم عکس مماخ سارینا رو دیدم خوشم اومد، دیگه موسوی اعتمادم رو جلب کرده نمیخوام خودمو هوایی کنم،الان هر دکتر دیگه پیدا کنیم باز باید ٥،٦ دفعه بریم مطبش تا حساب کار دستمون بیاد که خوبه یا نه، باید همون چند ماه پیش که بهت پیشنهاد دادم بریم حسینی اقدم میومدی ______________________ بچه هایی که هنوز دنبال دکتر هستند ستایش رفته مطب رضا کنعانی خوشش اومده،میخواید شما هم یه سر برید، ستایش خودش به اکانت نینی سایتش دسترسی نداره که بیاد بگه کسی رضا کنعانی میشناسه؟ حرفی؟سخنی؟نبود؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
مینا جان خب تا اینجا کدوم یکی از دکترا تونستن نظر مثبتتو جلب کنن؟ و یا حداقل کاراشون بهتر و تمیزتر بوده از بقیه؟ شما الان کوله باری از اطلاعاتی..خواهشا یکم به ما هم ازین اطلاعات مطب گردیت بده...دعات میکنیم
مینا جان بشخصه دوست دارم نظر و اطلاعاتتو بیشتر در مورد دکتر سجادیان و یزدانفر بدونم...ایرادات کارشون از نظر شما و یا تبحرشون...در مورد کامروا که خودت گفتی دیگه
2810