2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015431 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی مانی جون از جوابت ووقتی که برام گذاشتی من چون با اسماعیلی دوتا عمل زیبایی داشتم به خاطر اون ازتون پرسیدم راستش من تو مطبش هر سری که میرم چنتا بینی میبینم اما همشون چسبین تشخیص نمی دم بینی هاشون چه جوریه بعد هم خودم چون تا حالا کار دکتر های دیگر و هم ندیدم تجربه ای در مورد بینی ندارم که مقایسه کنم برای همین مزاحم شما شدم چون شما سبک وکارهمیه دکتر هارو میدونید مقایسه کار دکترها تون عالیه ومهارت کامل دارید بازم ممنونم از جوابتون
امروز رفتم تامپونو کشیدم راه تنفسم باز شد اما باز سمت چپم بسته شد گفت شست شو بده من بلد نیستم میشه بگید دقیقا باید چیکار کنم؟؟میشه فین کنم؟! هنوز گچ دارم تا ۴شمبه گقت بینیت گوشتیه گچ بیشتر روش باشه بعتزه ... بچه ها کیپ بودنش خوب میشه؟!!
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
سلام به دوستان قدیم و جدید، البته اکثرا جدید هستن اینطوری که میبنم، یه دو ماهی بود به تاپیک سر نزده بودم، امروز سه ماهگی بینیم بود، گفتم بیام عکس بزارم، دوستان ببینن نظر بدن و نمونه کار سه ماهه فرهنگ رو هم ببینن!
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
http://8pic.ir/images/658ux2dxthltkr5gmtef.jpg اینم از عکس، دوستان بدون هیچ اغماضی نظرشونو بگن لطفا.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
الان دکتر کلانتر هرمزی بهم ایمیل داد..واسه 3آذر وقت داد بالاخره..گفت برام تایید بفرستید . میدونین وقت عمل بعد از ویزیت چند وقت بعد میدن؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
فاطیما جون من فقط میدونم کیپ شدن بینی اشکال نداره منم گاهی اینور گاهی اونور کیپ میشه بلخره تا توش کامل تمیز بشه کار داره فقط اگه میتونی فین نکن مخصوصاً محکم، شست و شوام من با سرنگ مایع شست و شو رو تخلیه میکنم تو سوراخای بینیم تا خونابه ها خارج بشن چون اولشه نمیخوام فشار بیاد بهش، بعداً فککنم باید از ته حلق تخلیه بشه
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
2810