2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015543 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا رزی جان رسما میخپاد دماغ منو بترکونه گفت میشکنم میتراشم گفت طبیعی نه اونجوری ک من میگم رسما به عنوان یه کمپانی تبلیغاتی بهم نگاه کرد نمیدونم :-(
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
اقای مانی میشه بگین روتوش چجوریه؟ اگه استخون بمونه روتوش میکنن؟ واسه من یه طرف انگار غضروف بیشتره .کاملا مشخصه :(( ب نظرتون میشه کاریش کرد؟ ب نظرم اصلا ورم نیس.مث غضروف سفته
اخر تیر جراحی کردم
rezy: یاهو میل تازگیا قاطی کرده ایمیل های من باز نمیشه لطفا یا از طریق مسنجر و یا از طریق خصوصی اینجا در ارتباط باشید با تشکر
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
fatima جون ساعت یک عمل داره ان شاء الله به سلامت بره و برگرده. ما منتظریم با رضایت کامل از عملش بیاد گزارش بده
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ
بنفشه جون همه درد دارن اما بعضیا حساسن بلخره حساب کن بینیت قراره از همه طرف بریده بشه دیگه ولیخب به کار بینی هم بستگی داره هرچی روش کار بیشتر انجام بشه دردسرای بعدش بیشتره، در کل با مسکنا درد غیر قابل تحملی وجود نداره
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
ولی من اصلا درد نداشتم. نلی به حرف دکتر گوش کن.خیلی طبیعی راضیت نمیکنه بعد از عمل.شاید تو تعریفت از بدون قوس یه قوس در حد ملایم.بعد دکتر اشتباه متوجه میشه و راضی نیستی بعد عمل.عکس بینی که دوس داری برار ببینم.
عکس بینی صفحه 1709
سارینا من فوق العاده حساسم و کم تحمل و استانه دردم خیلی پایینه برام عجیب بود درد نداشتم بقیه بیمارا هم نداشتن الان کتانه هم همینو میگه .
سلام دوستان میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستید
2810