2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015659 بازدید | 66529 پست
سلام شامانا و فاطیمای عزیز من آلرژی دائمی دارم عطسه و خارش و اینا فقط موقع تماس با مواد آلرژنه ولی 15 ساله که هر روز ترشح چرکی دارم فکر می کردم سینوزیته اما دکترا میگن یه نوع آلرژیه .تنفس راحت برام شده مثل یه رویا آخه انحرافم دارم ,موقع خواب که دیگه نگو عذاب الیم میکشم تا بخوابم .تو جمعم خیلی خجالت میکشم چون دائم بینیم پر میشه فاطیما جان به من گفت توصیه میکنم اصلا عمل نکنی چون ممکنه بدتر بشه
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمی‌تواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس می‌کند. مهاتما گاندی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبل از عمل انحراف شدید داشتم طوری که در حالت خوابیده نمیتونستم با صدای بلند کتاب بخونم اما بعد از عمل که انحرافت درست شه یه حس فوق العاده رو تجربه میکنی و تازه فکر میکنی خدایا من قبلا چطوری نفس می کشیدم
3bahar جان البته دکتر گفت میتونی انحرافتو به تنهایی عمل کنی . ولی برای من خیلی فکر نمیکنم با عمل انحراف وضعم بهتر بشه.چه میدونم حالا بذار ببینیم ماه بعدی کلانتر چی میگه...
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمی‌تواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس می‌کند. مهاتما گاندی
NINIZZ جان من مشکلمو همراه با عکسام براش میل کردم چند روز بعد جواب داد برام وقت ویزیتمو گفت
الی جان فکر نمی کنم چیز خیلی مهمی باشه یک سری از سینوسها هست که کاملا طبیعیه و معمولا بهش دست نمیزنن یک سری دیگه هم هست که ممکنه برای بیمار مشکلی ایجاد کنه که باید عمل شه و با جراحی خارج شه .خیلیا هم دارن .اتفاقا تو تاپیک کیست سینوزیت مادر یکی از بچه ها عمل کرده میتونی ازش اطلاعات بگیری http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=188790
شامانا جان من اصن تامپونی نمیبینم که بخوام چربش کنم سر تامپون باید بیون باشه ینی؟ Mah70جون برا بیحسی اول بهت خواب اور میزنن اصلاً چیزیو حس نمیکنی فککنم مثه بیهوشیه اینم
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
کساییکه عمل کردن برای بیهوشی وقتی میخوان لوله تنفس رو وارد نای کنن بیهوش هستین یا به هوش؟وقتی از ببهوشی بیدار میشین لوله تنفس هنوز هست یا نه؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید