2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015686 بازدید | 66529 پست
بچه ها می خوام حسودیه همتونو تحریک کنم من از روز سوم که تامپونامو کشیدم تا الان با بینی راحت نفس می کشم به هر کی میگم شاخ درمیاره خداییش دکترم خیلی خوب بود فقط دعا کنید گچ رو بر میدارم بینیم صاف و صوف باشه دیگه بعد از کلی استرسو دغدغه ذهنیو ... زندگی می کنم
مرداد ۹۳ دکتر مجلسی
سلام باران جان من پرسیدم اگه میخوای عمل زیبایی انجام بدی اول باید سینوزیتت رو درمان کنی که اگه حاد باشه با دارو و اگه مزمن باشه باید جراحی آندوسکوپیک انجام بدی بعد عمل زیبایی انجام بدی
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمی‌تواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس می‌کند. مهاتما گاندی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مانی من مطب خاتمی رفتم........کاراش خوب بود اما سبکش طبیعی شده کاملا....... بسته عمل میکنه.......... فقط مشکل اصلی اینکه 90 درصد کاراش جای بخیه ها وحشتناک بودددددددددددددددددد از تمام دکترایی که تا الان رفتم جای بخیه هاش بدتر بود اگر این مشکل نبود ب دلم نشست کاراش یونا لطفا از عباسزاده بگوووووووووووووو من شنبه باهاش وقت دارم اگر خوب نیس این همه راه نرممممممم
سلام به همگی مرسی از manip30 و mina بابت توضیحاتون فقط ی سوال! حقیقتش بینیای سامی اگه قوسشو فاکتور بگیری خیلی بزرگن و نمیشه بهشون گفت فانتزی! اینکه گفتین طبیعی تر از سامی که خیلی طبیعی میشه!منظورتون قوسش بود؟؟ بعدشم من دکتر فانتزی میخوام که سرسره نکنه بینیو ولی بتونه سایزشو خوب تغییر بده مثل عکسای سایت یحیوی! خاتمی اینجور هست؟ اگر نه دکتر خوب فانتزی کار بهم معرفی کنین پلییییز!
صحرایی/سامی/یحیوی/علامه/عباس زاده/دینی
مینا جان من یه ماه قبل عید رفتم پیش عباسزاده تو مطبش فقط دونفر بودن یه اقا با بینی تو گچ و یه خانوم بی چسب با بینی بزرگ و طبیعی که هم اندازه بینی الان خودم بود اخلاق دکتر خیلی خوب بود!با حوصله و با تجربه بود!به حرفام خوب گوش کرد بعد یه توضیحی بهم داد راجب اینکه چقدر تقاضاهای مردم از عمل بینی اشتباهه و ختم کلام اینکه بینی طبیعی خوبه و نباید عملی بودنش معلوم باشه نیم رخ بینیمم نشون داد بعد دوتا نمونه که بعد عملشونو نقاشی کرده بود نشونم داد!اصلا خوشم نیومد! در کل اگه بینی طبیعی میخوایین باید دکتر قابل اطمینانی باشه
صحرایی/سامی/یحیوی/علامه/عباس زاده/دینی
درود بر همه مسافر: من خودم سینوزیتم رو هم زمان با عمل بینیم انجام دادم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
دوستان خواهر من با خاتمی عمل کرده سه سال قبل خودم هم جند بار باهاش مطب خاتمی رفتم بینی خواهر من کوشتی بود ولی بزرک نبود نوک بینی را خوب جمع می کنه ولی میانه بینی را نه نوک بینی هاش خیلی افت می کنه مدل اصلا بلد نیست بده نمی دونم جطور میکید فانتزی کاره الان بینی خواهر من صرفا یه بینی قابل قبوله نه خوب حسنش اینه که اصلا معلوم نیست عمل شده در ضمن جای بخیه هاش هم خیلی بد نیست دختردایی ام هم باهاش عمل کرده بینی اش سوبر دماغ بود افتضاح کوشتی سایزش سه برابر کوجیک شده ولی کجه یه کم و لنکه به لنکه هست سوراخهاش
بجه ها من شنیدم تو ماه اول بعد عمل, نود درصد ورم از بین میره. بقیش هم تا شش تا هشت ماه بعد. اما من 40روزه عملیدم هنوز تیغه م ورم داره. این ورم تیغه کى از بین میره? بینیم استخونى بوده هااااااااا
سلام دوستان :) من رفتم مطب سجادیان دیروز ! از کاراش خوشم اومد ... یکی عکسشو نشونم داد مثل بینی من بود بینیش .. عالی شده بود ... 2 شنبه وقت عمل گرفتم ... اما عمل 3 وم ! گفتم تو رو خدا اگر کنسلی داشتی منو عمل 1 یا 2 بزار ... دکتر میخواد بره مسافرت ... خودم گفتم زودی عمل کنم بهتره ... قبل دانشگام اخه من خونمون دماونده زودی سرد میشه ! انحراف نداشتم درحالی ک فک میکردم دارم !! کلی سرم غر زد ! :( ک چرا جوش زدی ؟ گفتم بخدا از استرسه ! بهش گفتم از عکس 78 خوشم اومد؟! گفت اخه بچه 78 و چه به بینی تو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم با نیش باز نگاش کردم ! اما از اون دکترا بود ک میخواست باهات اتمام حجت کنه ! بهم گفت بینیت تو دسته !!!!! از نوع خوبه گوشتیه ! خوشگلم ک هستی ایشالله ک خووووب میشه :)) بهم گفت بینیت گوشتیه با پوست زخیم .. برا من بعدا غر نزنی ک چرا بادش نمیره ! باید 1 سال و نیم صبر کنی ! !!!! کلا خوشم اومد ازش :) نمیدونم چرا ... رفتار متعادلی داشت نه زیاد میخندید نه زیاد جدی بود ... کاراشم خوبه به نطرم امروز رفتم ازمایش دادم :) فقط نگران اینم ک عمل سومم ... بچه ها یکم دلداریم بدی :!
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
سلام بچه ها من بینیم استخونیه واسه هفته بعد سجادیان بهم وقت داده .یعنی واسه اوایل شهریور وقت عمل نمیده؟ اصلا واسه استخونی خوب هست یا نه؟ هفته بعئ با سجادیانو یزدانفر وقت ویزیت دارم.دکتر کم ریسک خوب کسی میشناسه واسه استخونی ازش وقت بگیرم؟
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
بچه هااااااااااا بگید دیگه اگه سجادیان شهریور نیست الکی نرم اینهمه راهو راسستی رنج قیمت دکتر خاص احمدی و کسی میدونه؟
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...