2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015597 بازدید | 66529 پست
sسلام دوستان :) من تازه عضو شدم اما خیلی وقته میام اینجا و نظرات شمار و میخونم :) من میخوام بینیمو عمل کنم بین محبی و نادریان و کوچک زاده و سجادیان موندم ...؟؟؟؟!! نظر خودم روی سجادیانه ...به نطرتون خوبه ؟ من بینیم استخونیه سرش یه نمه گوشتی !
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
محبی رو ک کلا خط زدم از لیستم مطبش ک رفتم خوشم نیومد ! کوچکزاده هم تا حالا ازش کار ندیدم ... تو رو خدا کمکم کنید من طبیعی میخوام ... تازه من هر چی زنگ میزنم مطب سجادیان بر نمیداره میره رو پیغام گیر :( من چیجوری وقت بگیرم ؟؟ همیجوری برم میزاره ویزیت بشم ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رها جون بخدا زنگ زدم یه شماره 0939 داره دیگه .. بر نمیداره .. شما عمل کردی ؟ پیش کی ؟ کوچکزاده بهتره یا سجادیان به نطرت ؟ من قوز نداره ینیم فقط یکم باید جولوش جمع و جور بشه
من چیجوریوقت بگیرم از سجادیان ؟ هر چی میزنگم بازم میره رو پیغام گیر... یک شنبه و 4 شنبه ها هست .. اما کلا هیج روزی ج نمیده ... برم مطبش مطبش میزاره ویزیت بشم ؟؟
سلامGHAZALE جان من با توجه به مطالبی که اینجا از سجادیان شنیدم باهاشون وقت ویزیت گرفتم دیروز مطبشون بودم اکثریت بینی گوشتی یا نوک گوشتی بودن چند تا کار خوب ازشون دیدم یه خانمی هم بود که چسبشو باز کرد ما ببینیم بینیش عالی بود بینی قبل عملشم گوشتی تقریبا بزرگ بود خیلی خوشگل شده بود تنفسشم راحت بود .من رفته بودم وقت عملمو تعیین کنم اما دکتر دست رد به سینم زد آب پاکی رو ریخت رو دستم از دیروز دارم گریه می کنم .من آلرژی شدید دارم برای همین هم گفت عمل نکن .اگه اصرار به عمل داشته باشی عمل می کنم اما باید ریسکشو بپذیری.آه خدا چرا انقدر بدشانسم من بینی گوشتی ,انحراف ,آلرژی اونم بدترین نوعش ...........
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمی‌تواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس می‌کند. مهاتما گاندی
fatima1395جان من شنبه تماس گرفتم برای یکشنبه وقت گرفتم قبل رفتن هم اسم و فامیلتو باید براش اس کنی.اینم شمارش 09395978418
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمی‌تواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس می‌کند. مهاتما گاندی
دوستانی که بین سه چهار تا دکتر موندن حتماً حتماً چندبار مطب هر دکتر و برن و خودشون انتخاب کنن، با نت گردی و نظر خواهی دکتر پیدا نمیشه اگرم بشه خوبش پیدا نمیشه چون اولاً سلیقه ایه ممکنه یه بینی از نظر یکی ایده آل باشه از نظر شما خراب، دوماً مبلغ های دکترا همه جا هستن و ممکنه نظرتونو نسبت به یه دکتر خیلی مثبت کنن یا برعکس انقد از یکی دیگه (که حتی شاید بهترین دکتر برای شما باشه) بد بگن که منصرف شین، واقعیت اینه که همه ی ادما راستگو و با سلیقه ی ایده ال شما نیستن، بینی عضو مهمیه چنروز وقت بذارید برید تو مطبا از نزدیک با نمونه های بدون چسب روبه رو شید. وسّلام!
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
بله منم با سارینا جون موافقم من خودم پیش 6 تا دکتر رفتم تا سجادیانو انتخاب کردم که اونم نشد .معمولا بیمارهای هر دکتری راضی ان ما این بستگی به سلیقه شما داره حتما برای این کار وقت بذارید
مسافر, منم حساسیت شدید فصلی داشتم بطوریکه اکثر روزها تو بهار خونه میموندم و همش عطسه و آبریزش بینى و خارش کلو و .... سجادیان کفت عمل باعث تشدید آلرزى میشه. اما من تحقیق مردم و متوحه شدم عمل بینى و آلرزى هیج ربطى بهم ندارند. تیرماه عمل کردم, دکترم کفت ممکنه تو دو هفته اول آلرزیت عود کنه,جون بینیت دستکاری شده. اما خدا رو شکر تا الان ابدا و اصلا حساسیت نداشتم. از دو هفته قبل عمل تا دو هفته بعد عمل, هر روز قرص تلفست خوردم, که براى درمان آلرزى عالیه.
من امروز میخوام برم مطب کوچکزاده ... سجادیانم یک شنبه میرم :) به احتمال زیاد پیش سجادیان عمل کنم اخه بینی منم نوکش گوشتیه ... میگم اسممو براش اس کنم بهم وقت میده ؟ بخدا بچه ها من ز میزنم ج نمیده چه کنم ؟؟
henma شما اسم دکتر حسینی اقدم رو از کجا شنیدین؟ بچه ها تو این سایت خیلی خبر ندارن از کارای ایشون, چون قبل از شما منم خودم کلی پرس و جو کردم اما کسی چیزی نمیدونست... دوستای عزیز هر کی مطب گردی میکنه خواهشا بیاد اینجا و نظرشو بگه خانومایی که میخواستن برن مطب دکتر حسینی اقدم یا سجادیان هم لطفا بیان نظرشون رو در مورد کار دکتر بگن
بهار یارا جان واقعا راست میگی به خدا از دیروز انگار یه عالمه غم ریخته تو دلم .من پیش محبیم رفتم به منم تلفست و دو تا اسپری بینی داد گفت جراحی هیچ تاثیری رو آلرژیت نداره نه بهترش میکنه نه بدتر ولی نمیدونم چرا سجادیان این جوری گفت حتی گفت ممکنه این داروها بعد از عمل هیچ تاثیری دیگه نداشته باشه (نیست که الان خیلی تاثیر داره)کلا ناامید ناامیدم کرد .راستی آلرژی من فصلی نیست همیشگیه عطسه و سرفه با تماس با مواد آلرژا ایجاد میشه زودم رفع میشه ولی ترشح چرکی رو همیشه دارم به صورتی که اگه تخلیه نکم بینیم کامل کیپ میشه.حالا پیش کلانترم وقت گرفتم برم ببینم اون چی میگه. برام دعا کن.