2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015579 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اقا مانی عزیز من بالاخره رفتم مطب بهمن مقدم که خیلی از کاراش خوشم نیومد و خاتمی که مسافرت رفته بود در حالیکه نوبت داده بود به بیمارا تصمیم گرفتم با شیروانی عمل کنم در نهایت ! میشه نظرتون رو در مورد کارهای ایشون بگین ؟؟؟ خیلی خیلی ممنون
نادایا جو نم خوفی؟ بچه ها دیگه نمیان منم نمیام. چقدر کاربر جدید!!
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
درود بر همه دوستان عزیز چندتا نکته خیلی مهم برای همه دوستان: یادتون باشه بینی که شما در نظر میگیرید باید طوری باشه که وقتی سنتون هم بالا رفت براتون آبرومند و قابل هضم باشه نمیگم به فکر زیبایی جوانیتون نباشید اما یادتون باشه شما قرار با این بینی زندگی کنید حتی دوران پیری پس Ghazale و سایر دوستانی که میخواین زود عمل کنید خیلی خوبه ولی حداقل 5 تا دکتر با سبک های مختلف رو ویزیت شید حتی اگرم وقت ندارید سعی کنید از وقت های دیگه تون خالی کنید و برای مطب گردی در نظر بگیرید و اینو یادتون نره که ترمیم و تغییر شکل بینی جراحی شده نسبت به بینی عمل شده هزینه بر و خطرناک هستش لطفا نترسید اما عمل و بیهوشی کلا اتفاق خوبی نیستن پس سعی کنید وقت بزارید تا درست تصمیم بگیرید مریم گلی بانو: همونی که سمت سعادت آباده؟ سارینا: نه اصلا نترس هیچ ترسی نداره به مراتب از بیهوشی کامل بهترم هست یه کوچولو خیلی خیلی کم ممکنه خون ببینی فقط همین scarface: توی تاپیک شماره یک دقیق یادم نیست کیا بودن اما یادمه 2 نفر با پیشکاری و 1 نفر با توکلی عمل کردن راضی بودن عمل پیشکاری فانتزی بود shaparak: عمل عجیبی نیست وقتی بینیت رو عمل میکنی اونم عملش راحت میشه ولی سعی کن پیش دکتر کار درست بری اگر به اون دکتری که معرفی کرده ایمان داری برو پیش همین دکتر ( من نمیشناسم وگرنه کمک میکردم) raha: سجادیان به نظرم کاراش تو رنج قیمتی خودش قابل قبوله بستگی به میزان هزینتون و سلیقتون داره کوچک زاده خیلی وقته ازش کار ندیدم و یا کسی بهم عکسی از کاراش نداده اگر اطلاعات خاصی بدست آوردم در میون میزارم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
گوگولی داشتییییم اخه چند صفحه قبل پرسیدی اب کرفس چیجوری بگیرم ، خب فکر کردم عمل کردی :-) شاماناجون تو خوبی ؟ کاربرا که همه جدیدن ، اینجام انگار حکومت نظامیه ، صاحبشم هست ، تا دعوامون نکرده پاشیم بریم خو.:-)
مامی آریو:

http://old.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707118&postID=36128073#36128073
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام بچهها من تصمیم گرفتم بینیم رو عمل کنم البته بینیم زیاد ایراد نداره فقط دلممی خواد یکم قوص داشته باشه ولی زیر چشمم پف داره می خوام پیش یه دکتری برم که جفتش رو با هم عمل کنه البته برای بینیم هم بیشتر از 3.5 هم نمی تونم هزینه کنم شما دکتر رضا وقردوست رومیشناسید کسی پیشش جراحی کرده ؟میشه راهنماییم کنید خیلی استرس دارم اخه همسرم زیاد موافق نیست می ترسم برم بد همبشه دیگه واویلا ممنون مشم راهنماییم کنید راستی دکتر ابراهیمی تو کلینیک ایرانیان هم اگر کسی می شناسه بگه