در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
fatima1395جان آره وقت میده اون که یادش نیست بهت گفته بیا یا نه همین که اس کنی اونجا بری اسمتو نوشته. سری قبل من وقت گرفته بودم نرفتم اصلا یادش نبود من وقت گرفتم.
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمیتواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس میکند.
مهاتما گاندی
بچه ها تروخدا جوابمو بدین من امروز رفتم تامپونامو کشیدم بینیم شکل خوک شده می دونم بعدا افت می کنه ولی من قبلا سوراخای بینیم گرد بود الان کشیده شده و این که بینیم خیلی دراز تر از قبل شده اینا درست می شه؟ الان تو گچ چند درصدش ورمه؟ :( خیلی ناراحتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مسافر عزیز ب نظر من دکتر سجادیان حرف درستی زده کسی ک آلرژی شدید داره ب نفعشه ک عمل نکنه زندای من هم مثل شما آلرژی داشت عمل ک کرد بد تر شد بعدا ک باز دکتر رفت بهش گفتن اصن نباید عمل میکردی عمل بینی آلرژی رو تجدید میکنه. سجادیان ک از پول بدش نمیاد. باز بیشتر تحقیق کنید :-)
ریحانا به شکل الان بینیت توجه نکن. من تا یکماه بعد عمل ,بینیم بزرکتر از قبل از عملم بود. کم کم که ورمش داره میخوابه, خوشکلیاش داره معلوم میشه. با کى عمل کردی?
النا جون، مرسی ولی بین ابروهام اصا به نظرم ورم نداره:(((..... حالا اانشالاه که درست بشه :( ریحانا جان، با گچ که بینی خیییلی زشته:)) فقط دوتا سوراخ معلومه !گچو که برداری خیلی بهتره و میبینی که اونقدارا ام سربالا نیس