2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست
سلاااااااااام ارهههه راههههه با مریم موافقم اینایی ک با یزدانفر عمل کردید برای منم عکس بفرستید اقاااا من نرم با یزدانفر عمل کنم هیچکار نکنه هوم؟ -_- نطر شما چیه والا گویا دیگه خیلی فوق طبیعیه نه :)))))))))))) کسی ار غیر طبیعی هم ازش دیده خخخ غیر طبیعی:) بگید لطفااااااا هرچی ازش میدونید حالا درسته من طبیعی میخوام یزدانفر هم اوکیههههه ولییییییییییییی http://upload7.ir/imgs/2014-07/61086208510878700968.jpg دماغ این خانومرو خیلی دوست میدارم :( خوب چیههههههه دوس دارم :( ولی هیچ دکترییییییی از این دکترایی ک دیدم اینطوری نبود کارش:( شماها تو کار هیچ دکتری ندیدیییید؟ تورو خدا بگید ندیده باشید با یزدانفر عمل میکنمااا حالا از من گفتن بود
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مانیییییییییییی مانیییییییییی اقا مانی من بهت تو یاهو پند ماه پیش پی ام دادم ج ندادی گفتم نظرتو درباره ی دکتر حمدزاده بگو چون فقز شما میشناختیش نگفتی :(((((((( حالا راجع به این یزدانفر عزیز اگه چیزی میدونی بگو اهان یه چیزی دکتر خاص احمدی هم اگه میدونی بگو بچه ها شما هم اگه میدونید بگید
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
نیلی جان من اینجا هی کمک میخوام اما انگار نه انگاررر ولی بهت میتونم بگم اگه این شکلی میخوای در نمیاره کاراش طبیعی هستش و خوبی بینی طبیعی به اینکه n100سالتم بشه تو صورتت بد نمیشه
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید
اینم بهتون بگم حتما به وجدان دکتر توجه کنید الان خیلی از دکترا مثل چایچیان هل تون میدن تو اتاق عمل
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید
بچه ها من چون خیلی مطب گردی کردم برای ترمیم کلی از کارای شیروانی رو دیدم که برای ترمیم اومده بودن و جاهای بخیه شون مثل چنگ گربه میموند بازم مراقب باشیدد
عزیزم من 4بار مطبش رفتم منشیش که با اینکه گوشتی بوده بینیش اوکی اما خوب نمونه زیاد ندیدم به خاطرهمین میپرسم بازم مرسی خانم گل عزیز
مریم جونم اره میدونم اسنجوری درنمیاره یزدانفر نه بابا کار محبوبی راد نیست محبوبی خیلی کاراش بده اصلا کثیف کار میکنه من تو کار هیچ دکتری این تیپی ندیدم. ولی انصافا یزدانفر با اینکه دستکاری ننیکنه ولی کم ریسکه من چون ایراد جزیی داره بینیم میترسم برم انگار نه انگار بشه
مریم گلی 4بار مطبش رفتی نمونه هاش چه طوری بودن ؟اونجوری ک مثلا اصلا معلوم نیست عمل کردن؟کسی ازین دوست عزیز یزدانفر طبیعی شیک دیده؟ یکم یوقورن یوغور یغو یقر خخخ بینیاش نه ظریف دیدید؟
سلام دوستان عیدتون مبارک امیدوارم همه چی خوب باشه. دو تا از بچه ها اینجا با شیروانی عمل کردن و تو همون هفته ها اول بینی شون خیلی شیک و عالی و بدون ورم بود ، راستش انقدر جو اینجا علیه شیروانیه و سریع ی عده میان و کلی ازش بد میگن دوستایی که با شیروانی عمل میکنن ترجیح میدان نیان و عکس نذارن.
2810