2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016042 بازدید | 66529 پست
درود بر همه حافظی به نظرم اصلا به درد عمل بینی نیمخوره شاید سایر عمل های زیباییش خوب باشه ولی عمل بینیش اصلا خوب نیست حجت به نظرم دکتر خیلی خوبیه با رنج قیمت پایین الان یادم نمیاد کدوم از بچه ها بود که باهاش عمل کرده بود ولی بینیش خیلی تمیز و شیک بود سبک کارش یه کم فانتزی تر از سجادیان هستش
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من نیاز ضروری به راهنماییتون دارم لطفا اگه کسی دکتر گلجانیانو میشناسه و اینکه کاراش چه طوره راهنمایی کنه .من واقعا دیگه خسته شدم شوشو ام دیگه اجازه مطب گردی نمیده میگه سریعتر یه دکتر انتخاب کن .فکر میکنه خیلی راحته.... دوستان کمکککککککککک
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمی‌تواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس می‌کند. مهاتما گاندی
ادای دین به تاپیک (مخصوصا اونایی که کمک کردن)! : دکتر گفته بود 1 تا 1.5 کلینیک باشم (کدوم کلینکشو گوگولی گفت!) من زود رسیدم (12:30).. 20 دقیقه تقریبا کارای پذیرشم انجام شد.. تا 1:30 منتظر بودم.. صدام زدن، تعوض لباس.. 3 !!!!!!!!!!!! رفتم برای عمل.. محیط کلینیک مبین خیلی معمولی بود.. کارمنداش هم همینطور.. مسئولین بیهوشیش خوب بودن. دکتر احمدی قبل از بیهوشی اومد.. گفتم چیا مهمه برام.. آدم با شخصیت و آرومیه و مذهبی .. کلی ایشالا اینا گفت که ردیف می شه.. بدون درد بهوش اومدم.. تنها جای سختش اینه که هی می گن نخواب! درد ندارم.. کبودی یه جورایی ندارم (خیلی کم) چیزه خاصیم هنوز معلوم نیست.. فقط موقع تعویض پانسمان زیر بینی دیدم که انحرافش از نمای زیر بر طرف شده گویا.. یه چندتا سوال از با تجربه ها دارم: سرمو همش باید بالا بگیرم؟!!!!! کمپرس چند وقت یه بار به چه مدت؟ بخیه هارو چرب باید بکنم؟ اگه آره چند وقت یه بار؟ مرسی مرسی
آقای unkhown مبارک باشه. ایشالا از نتیجه خیلی راضی باشین. خوش به حالتون راحت شدین. عملتون چقدر طول کشید؟ ساعت چند مرخصتون کردن؟ کی باید برید تامپون رو دربیارید؟ ببخشید خیلی سوال پرسیدم من شنیدم کمپرس یخ رو تا 72 ساعت باید استفاده کرد. بخیه ها رو هم برای اینکه راحت تر کشیده شن با پماد چشمی روزی دو سه بار چرب کنید.
بچه ها من دوهفته دیگه عمل دارم چه چیزایی رو باید رعایت کنم تا اون موقع.؟؟؟؟؟؟؟ چی بخورم چی نخورم؟ چیکار کنم. یکمم ضعیف و کم خونم
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف