2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016071 بازدید | 66529 پست
به سلامتی unkhown ایشالا عمل خوبی داشته باشی. لطفا بعد از عمل بیا و کامل تعریف کن (: من آخرای مرداد عمل میکنم. رزی جان تو عکس نیمرخش سرشو آورده بالا، هرچند من همینجوریشم دوست دارم. الانشو ندیدم عزیزم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه از اول قرار بود آخرای مرداد باشه حتی روزشم تعیین کردم و دکتر تو سررسیدش نوبتمو زد اونم واسه 8 صبح (عمل دوم). اما پدرم عملش افتاده واسه 14 مرداد حالا باید ببینم اگه حال پدرم ok باشه و خودش بتونه رانندگی کنه من روز عملمو تغییر نمیدم وگرنه باید بندازم عقب تر که حال پدرم ایشالا بهتر شه. خودمم فکر میکردم من اولین نمونه از احمدی تو تاپیک باشم.
گوگولی جون باباتونم میخوان بینیشونو عمل کنن؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
مینا نظر شخصی من در مورد صحرائیان ( البته بازم سلیقه ایه) به نظرم بینی ها رو دراز در میاره و ارتفاع بینی رو کم میگیره یه کمم بینیاش فرم کیلیپسی دارن
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید