2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016081 بازدید | 66529 پست
خوب جالب شد.. من جمعه (پس فردا) با غلامرضا احمدی عمل می کنم امروز یه سر زدم به گزینه دوم (یحیوی) برای تصمیم نهایی که یه نمونه تازه عمل کرده هم اونجا بود.. که دکتر منو برد اونو نشونم داد... نمیشد قضاوت کرد.. ولی مدلش برای من اصلا جالب نبود.. مسلما پر از ورمم بوده.. ولی بیشتر با سیستمش حال نکردم.. نمونه ی آس هم ندیدم مطبش و بد هم ندیدم. البته یاد آوری می کنم که من حال نکردم.. کلا هم 3-4 تا نمونه بیشتر ندیدم.. و خوب احمدی هم باز همه نمونه هاش خوب بود.. دختراش که از نظر من خیلی خوبن.. یه خیلی گوشتی بدون چسب دیدم که زیاد خوب نبود. البته اونم با ورم.. در کل باهاش حال کردم.. و مرسی ازش که جمعه داره عمل می کنه! چون انگار جزو روزهای معمول عمل کردنش نیست.. به هر حال من می تونم از این تعطیلیا استفاده کنم برای بخور بخواب بعد عمل

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتانه جون هنوز خیلی ورم داری ایشاالله زودتر ورمات بره...........اما خداییش بینیت متقارنتر شده سوراخاش راستی بنظرم بعد از اینکه ورمات رفت بگو نادر تو مطب پره هاتو جمع کنه خیلی بینیت خوشجیلتر میشه
خودمم میخوام پره هام برش بخوره و جمع بشه.ولی به نظرت مطب برام انجام بده به تمیزی اتاق عمل میشه یا اصلا تاثیر داره.به نظر خودم که باید فقط اتاق عمل انجام بده .
عکس بینی صفحه 1709
تجربه این چند ساله: متاسفانه وقتی یه دکتر توی تاپیک ما میاد رو بورس دلیلی بر این میشه که خیلی ها ، از خیلی نکات صرف نظر کنن این برای من خیلی ناراحت کننده هستش که دوستان قدیمی ایمیل میزنن و یا توی تاپیک ترمیمی ها دیده میشن و از من سوال میکنن باز هم یادآوری و گوشزد میکنم: 1. اینجا محیط مجازی هستش و با احترام به نظرات تمام کاربران به دوستای عزیزی که به اینجا سر میزنن لازمه بگم همه رنگ قرمز دوست ندارن و همه چی به سلیقه شما بستگی داره 2. سعی کنید با افرادی که حس میکنید حالت تعصبی نسبت به دکتری که عمل کردن دارن کمتر مشورت کنید بدون اینکه بخواید تذکر بدید و یا ..... 3. اگر تونستید به تاپیک 1 سر بزنید و از دوستای قدیمی که الان چند ساله از عملشون میگذره کمک بگیرید 4. به هیچ وجه خوش صحبتی دکترها در رفتار اول رو به حساب اخلاق خوب نزارید و ببینید به جز اخلاق خوب هم اخلاق پزشکی دارن یا خیر اخلاق پزشکی یعنی راهنمایی و در دسترس بودن کامل بعد از عمل، رعایت نکات لازم حین عمل و ... 5. دنبال بینی با چسب نباشید بینی های با چسب فقط و فقط زیبا هستن و ایرادی ندارن 6.یادتون باشه درصد موفقیت توی بینی گوشتی برای هر دکتری متفاوته و کلا نسبت به بینی استخوانی ریسکش بیشتره 7. گرون و یا ارزون بودن دکتر ملاکی برای انتخاب درست نیست 8. حتما یک لیست حداقل 5 نفر از دکترها داشته باشید 9. اسیر بیماری وسواس نشید و سعی کنید اگر قصد عمل دارید با جدیت و قاطعیت تصمیم گیری کنید 10. توی مطب ها کمتر از سایت صحبت کنید ( این مورد خیلی مهمه ) لزومی نداره دکتر و یا منشیش و یا سایر افراد حاضر در مطب بدونن که شما از کجا دکتر رو میشناسید موفق و پر انرژی باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
مینا: یعنی این پایبندی تو به تاپیک منو شیفته ی خودش کرده راستی چه کردی؟ چرا هنوز عمل نکردی؟ :)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
نکات بعد از عمل: 1. خیلی خیلی مهم: کمپرس یخ بلافاصله بعد از عمل طوریکه به بینی فشار نیار استفاده کنید 2. آب آناناس زیاد نخورید . به جاش آب کرفس + هویج میل کنید 3. ماساژ دادن رو از دکتر یاد بگیرید 4. با بخیه به هیچ وجه بازی نکنید 5. دماغتون رو هی جلوی آینه نگاه نکنید و انگولش کنید 6. صبور باشید 7. از بوی بدی که توی بینیتون میاد، خونابه و فین کردن نترسید 8. جوش و ریزش مو بعد از عمل طبیعیه آگاه باشید تا شکه نشید 9. جهت خوابیدن رو رعایت کنید 10. اگر بینیتون یه کم کجه ممکنه ورم باشه و یا نوکش سربالا هستش نگران نباشید حتی با وجود پایه بعد از چند وقت افت میکنه 11. نمک ، سیگار ، قلیون، باشگاه (ورزش کلا) ،نوشیدنی ها مثل دوغ و زهرماری ،سولار ، آفتاب ، عینک = ممنوع