2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016110 بازدید | 66529 پست
سلام به همگی دوستان از مسعود صحراییان اطلاعات دارین ؟ خواهر من 3 سال پیش باهاشون عمل کرد . خواستم ببینم تغییر سبک نداده ؟
خـــــــــدا را در خــــــــود پیدا کنید، چیزی در آسمان نیســـــــت...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیلوفر جان بله من نمونه استخوانی خوب هم دیدم کلا استخوانی به نظرم تمیز تر از گوشتی برای همه ی دکتر ها تسنیم من جای بخیه ام نمونده روی پره ها ولی جای برشم رو کلوملا مونده که داره ترمیم میشه حالا نمی دونم میمونه یا نه
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
نیوشا من با دکتر دیگه ای نرفتم.ولی دکترا لیستم سامی بود اولش که بعدا بخاطر قوسا زیاد بعضی کاراش رد شد.شاید اگه اون قوساش نبود باهاش عمل میکردم.یزدانفرم بود که چون پره ها جمع نمیگرد اونم رد شد.
عکس بینی صفحه 1709
بهناز جان ممنونم آره حق با شماست googooli جان ok و اینکه عزیزم بینی دوستتون که پیش احمدی عمل کرده از تمام رخ عالیه و طبیعی اما از نیم رخ یکم زیادی بالاست که البته فکر کنم به مرور پایینتر میاد..درسته؟
مهتاب جان خواهش میکنم احتمالا بخاطر این ایام یا تعطیلن یا برنامشون تغییر کرده مطمئنن بعد عید دوباره برمیگردن به روال قبلشون بازم تماس بگیر و اینکه تقریبا تعریفاتون و برداشتتون از دکتر حسینی اقدم(با توجه به شناخت من) درسته چون هم بیماراش اکثرا از طریق بقیه اعضای فامیل که پیشش عمل کردن مراجعه میکنن بهش و هم اینکه اصلا دکتر پولکی ای نیست..اصلا ..حتی تا بتونه تلاش میکنه مراجعینشو از عمل منصرف کنه..حتی تخفیفم میده با وجود اینکه دستمزدش پایینه اما با وجود این بازم شنیدن کی بود مانند دیدن من که خودم موفق نشدم نمونه ببینم جز یکی فقط کلی تعریف شنیدم از همه جا پس شما حتما برو مطبش بشین و از کارش مطمئن شو حتما منتظر خبر رسانیت هستیم
مامان ماهان گلی خوشبحالت که انقد تو انتخاب دکترت مصمم شدی و بلاخره شرایطش براتون جور شده فقط کاش انقد دستمزدش بالا نبود که منم همین فردا میشتافتم برا عمل..آخه انقد که از کار ایشونم تعریف کردن دوستان که من ندیده کارشو پسندیدم!