2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015659 بازدید | 66529 پست
راستی دیروز یه دوست پیدا کردم که باهم رفتیم پیش دکتر. 2 ماه بود عمل کرده بودش اما با این حال بینیش خیلی خوب بود و فقط یکمی تیغش ورم داشت که وقتی دکتر دیدیش گفت ورم استخونی داری (چون مثل اینکه هر دوهفته باید میرفته پیش دکتر براش ماساژ بده این نرفته بوده) جوری ماساژش داد که اشکش دراومد بعدشم براش یه آمپول نوشت. خلاصه دیروز انقدر مماخ عملی دیدم که چشام درد گرفته بود رز جان دیروز بمن گفت کلینیک 100 تومن گرون کرده هزینش شده 5100 برای کمکار استخوونی که عالیه. بنظرم باهاش مشاوره شو بهت میگه چقدر تغییر میکنی و بهتر میشی. ویزیتشم رایگانه. قوس دار سرسره ای ندیدم اما بودن کسایی که یه قوس ملایم داشتن نیمه فانتزی هم دیدم. اما بیشتر نیمرخا صاف و بدون قوسه. بینی رو باتوجه به صورتت عمل میکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاسداران، نبش گستان اول، پ 327، ساختمان گلستان، ط دوم. از ساعت 3 تا 8. کتایون جون من اینجوری تو مطبش خیلی دیدم.. یعنی پره ها صاف نبود و تقریبا همگی گرد بودن. منظورتو از جدا نفهمیدم عزیزم!
یه مساله مهم دیگه هم ورم کاراس به نظرم.مثلا من یکی از دوستام تا 8 ماه همش ورم داشت واقعا ناراحت شد خیلی ولی یکی دیگه بعد 1 ماه ورمش خیلی خیلی کم بود و کلا یه هفته ام چسب زد.به نظرم این خیلی تو روحیه آدم تاثیر داره و یه بدی کار سجادیانم اینه. شما ورم مریضای کلانترو مثلا با سجادیان مقایسه کن میفهمی.خوب این یعنی تفاوت در نحوه عمل کردن و حرفه ای تر بودن و به بافت بینی کمتر صدمه زدن....
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
بچه ها بازم میگم هر دکتری رو که انتخاب میکنید چندبار برید مطبش و از نزدیک کاراشو ببینید. مثلا من با اینکه دکترمو خیلی قبول دارم و تا الان 4 بار مطبش رفتم اما دو سه تا نمونه هم دیدم که خوشم نیومد اما مدلایی رو که پسندیدم خیلی خیلی بیشتر بودن و این برام مهم بود که بینی رو تابلو عمل نمیکنه و سوراخ بینی ها کوچیک و تیغه ها صاف بود. از همه مهمتر اینکه بعد از تقریبا یه سال که دارم تحقیق میکنم به این نتیجه رسیدم که نتیجه ی عمل بینی 60 درصدش به بیس بینی بستگی داره، به اینم توجه کنید که سلیقه ها متفاوته مثلا مدلایی رو که من دوست نداشتم خودشون راضی بودن پس زیاد به حرفای اینجا اعتماد نکنید وحتما حتما از نزدیک کار دکترا رو ببینید. راستی دکتر برای این دوستم روی نوک بینیش پروتز گذاشته بوده و به خودشم گفته بوده. اما با چندنفر دیگه که حرف زدم برای اونا از غضروف خودشون گذاشته بوده. بمنم گفت از غضروف خودت پایه میزارم.
گوگولی واقعا آخه به نظرم 90 درصد به کار دکتر بستگی داره. من خودم یک کار مثلا از نراقی دیدم کلا طرف بعد یه هفته هم چیو درآورده بود و بعد یه ماه(دانشگاه بود هر روز می دیدمش) تقریبا فرم نهاییش رو گرفت. و یه کارم دیدم که پسره تا 8 ماه بد جور خیلی بد ورم داشت و هر روزم فرم بینیش تغییر می کرد و اصلا بعد یه سال فرم بینیش باورت نمی شه از زمین تا آسمون با 6 ماه اول متفاوت شد خیلی. درسته که همه دکترا می گن بعد 6 ماه تا یه سال فرم نهایی بینی مشخص می شه ولی نه این که هر روز کلی ورم کنه و شکلش کاملا کاملا عوض شه!!!!
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
درسته آقا سروش ولی بنظر من پوست بینی هم خیلی مهمه مثلا اگه بینی گوشتی باشه هرچقدرم دکتر ماهر باشه بازم طول میکشه که اون همه پوست روی بینی بخوابه. یا مثلا اگه هرچقدرم دکتر ماهر باشه اگه کارایی رو که واسه کاهش ورم هستش رو انجام ندیم مثلا زیاد بخوابیم و تو غذامون از نمک و ادویه زیاد استفاده کنیم و آب کرفس و عرق نعنا و ... نخوریم ورم بینیمو نمیره چه بسا که بیشترم میشه. ولی خب کار دکترم خیلی مهمه کلا دکترایی که بسته عمل میکنن ورم کاراشون کمتره چون پوست کاملا از رو استخوون بلند نمیشه.
آره درست میگی ولی خداییش این کلانترو نمی دونم چی بگم.کلانتر تازه بسته ام عمل می کنه که کمترین ورم رو داره.(خداییش ورم تو روحیه تو این یه سال خیلی تاثیر میذاره)ببین من اگه با کلانتر از نظر تایم مشکل نداشتم همین الان باش وقت عمل می گرفتم.خوبیش اینه که حداقل حداقل بینی اصلا اصلا معلوم نیست عمل شده و کمی هم تازه اگه تغییر بکنه در بدترین شرایط باز خیالت راحته که بینی یه خورده بهتر می شه.نه مثل کلی از این دکترا که می زنن کل بینی رو نابود می کنن و یه دونه جدید جاش می سازن و نتیجه بعد عمل رو باید بسپری به شانس و اینا و قبل عمل استرس داشته باشی.تازه تو هیچ جای دنیا این کار پذیرفته نیست چون که حتما بینی مصنوعی می شه و به نظرم یه بینی مصنوعی هر چقدرم که خوب باشه باز خیلی پایین تر از یه بینی با یه خورده ایراد طبیعی و عمل نشدس. تو همه جای دنیا به این دلیل فقط عیبای بنی رو می گیرن.چون دس بزنن زیاد بینی 100 درصد مصنوعی می شه حالا هرچقدرم بی قوس و سربالایی باشه.