2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015477 بازدید | 66527 پست
آخه میخوام ببینم اگه قبول میکنه بگم 6............دیییییییی مشهدیا رو تو تخفیف باید ببینییییییی.اصن یه وضعیییییییییی
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
عزیزان گل گلاب؟: یبار یکی گفت اینترنتی از دکتر کلانتر وقت گرفته. کدومتون بودین؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقا روز ویزیت اول خوشگل باشیم یا خودمون باشیییییم؟؟؟؟خخخخخخخخ آخه بعضیا رو خوشگلا بیشتر کارمیکنن خب.میگن طرف بینیش فقط مشکل داره تمام تلاششون رو میکنن.ولی اونجوری فرم صورتمون رو دکتر درست نمیبینه عوضش......؟؟؟؟؟؟؟؟
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
آره شادی باسسسسسسسسسس منو مجانی عمل کنه!!!!
شادی جون و بقیه این مرسی اسپم حساب نمیشههههههههه مرسیییییییییی از بچه هایی ک سوالامو جواب دادین و خواهییییییید داد ایشالا منم مطب گردیامو ک کردم بیشترین کمکو بهتون بکنم و تازه بعدش اینجوری مث شادی جون دینمو نسبت به تلاش های دکترم(منظورم اینه خوب میشه بینیممممم) ادا کنم و شمارو راهنمایی کنم و عکس بذارم.....فداااااااااااا
عزیزم لطفا آدرس دقیق مطب و شماره تلفنشو بهم بده شاید همین روزا یه سفر به تهران بیایم که اگه اومدیم برم مطبش ویزیت شم ببینم دلم قرص میشه و میتونم گذشته از دستمزد بالاش بهش اعتماد کنم
2810