2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست
یعنی کار به ترمیم و روتوش و اینا میکشه؟؟؟؟ خیمه گذاشتن واسه سر بینی ام بگو چیه چه شکلی میشه؟؟؟
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش عزیزم من اینی که تو میگی رو نشنیدم ولی اگه برا هر دکتری پیش بیاد حتما ترمیم میکنه دیگه در ضمن دکتر یزدانفر با همون عمل اولش مخالفه چه برسه به ترمیم در مورده خیمه یا ستون هم از غضروف خود بیمار براش پایه درست میکنه و قسمت نوک بینی میذاره که بینی افت نکنه بعد یه مدت
26 شهریور 92 دکتر یزدانفر...
اومد شادی جان ممنون.حتما امین هستیم نسبت به عکسات عزیز
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
آقاااااااا ماکه خیلییییییییییی خوشمااااااااااااان آمد....عالی بیییییییست همتون مدلاتون بهتون میاد
سلام شادی جان ببخشید عزیزم میشه بگین چقدر دکتر ازتون گرفت؟ منم عکستونو دیدم واقعا بینیتون عالی شده و همون فرمیه که من مد نظرمه کاملا طبیعی گمونم فرم الان بینی منم خیلی نزدیک به بینی قبل عمل شما باشه
REZY جون من اصلا نمیتونم در مورده توانایی دکترم صحبت کنم ولی تا جایی که یادم یکی از بچه های همین تاپیک که پوست ضخیمی داشت با دکتر عمل کرده بود و راضی بود شما حتما باید مشاوره بشی تا خود دکتر درصد موفقیت عملو بهتون بگه عزیزم اگه نمیتونی هزینه رو بدی حذف کن این گزینه رو چون دکتر زیاد اهل تخفیف دادن نیستن
26 شهریور 92 دکتر یزدانفر...
شادی جون قیمت عملای یزدانفر چنده؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
rezy منم باپولش یه جوریمممممم :(((((((((( از8 تومن پایه خب یه کم زیاده دیگه
شادی من به مامم بگم 7؟؟؟؟؟؟؟به نظرت دکتر راضی میشه؟؟؟؟؟؟؟
2810