2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست
نیوشا ینی ب نظرت سجادیان خوب نی؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نیوشا بنظرت واس بینیه استخونی مناسب نیست؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم گل اتفاقا منم خیلی تو فکر یزدانفرم.چون شنیدم پره هاشو برش نمیده خب واسه من ک باپره هام مشکل ندارم خوبه.بینیم گوشتی نیس.بیاین یه جوری بفهمیم کارخراب داره یانه کلا اینا خیلی تو فکرشونم:خاص احمدی/غلامرضا احمدی/یزدانفر/کامیابی نظر؟
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
سوسی من شنیدم خاص احمدی بینیاش از نیمرخ قشنگه بازم دقیق نمیدونم
نیلوفرجان یعنی فقط از نیمرخ؟؟؟یه چی دیگه؟از نیکبخت و موسوی چیزی نمیدونی دلم میخواد تند تند لیستو خالی کنم یکی بمونه؟موسوی آمل
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
منظورم یکی بمونه نه اینکه موسوی آمل بمونه
سوسی با حرف من ی نفر لیستو خالی نکن ک منم از نزدیک ندیدم خو درمورد اون دوتا نمیدونم عزیزم
سوسی یزدانفر خودش اول بهت میگه این حق منه 5 درصد کارام خراب شه . خیلی صادقانه دور خاص احمدی یک خط گنده بکش ! من یک تابه تایی و کج خفن ازش دیدم تو مطب که فرار رو به قرار ترجیح دادم منشیشم بری مطبش بعد بهت زنگ میزنه میگه تصمیمتون چی شد واسه عمل !
نیوششاااا هیشکی اززیر عکس نمیذاره من ندیدم!!!!والا اگه غیرقرینگی از روبه رو دیده نشه دیگه خودتم بیخیال از زیر شو
خانم گل شما پیش سجادیان نرفتی؟
یااااااااااااااخداااااااااااااااا مرسی نیوشااااااااااا میخوامتتتتتتتتتتتتتتتتت. خاص احمدی شووووووووووووووت
نیوشاااااااا اصنننن نباس سسسس تابه تا شه که بخواد تاثیربذاره.البته فک نکنم تاثیر چندانی داشته باشه چون فرقش که زیاد نیس بیشتر راه هوایی ت مهمه نه مکان ورود و خروج هوا.نظرمنه
مثه خودمییییییی خانم گل منم خیلی برام رفت وآمد به تهران سخته ولی نباید به خاطر راه بینیمونو داغون کنیم...به 1هفته و 2 هفته فک نکن
2810