2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام هی می خواهم خودم رو کنترل کنم اظهار نظر نکنم و خواننده خاموش باقی بمونم نمیشههههه 😩 رستگار جان دلمون برات تنگ شده بود والا من خواننده خواموش میام چون جو اینجا واقعا بده فقط جهت کمک کردن اینو میگم ما با یکی از بچه ها رفته بودیم مطب نادریان از هر ٤ تا مریض که دستگیر کردیم دم در آسانسور!!!!دوتا شون کج یا نا متقارنی پره ها وجود داشت حتی مواردی که ٤ سال از عمل بینیشون می گذشت ببینید این رو نمی گم بر حسب اینکه دکتری رو خراب کرده باشم ولی خدایش خیلی ظلم میشه در حق یک سری از دوستان که تجربه کمتر دارند و اعتماد نسبی به حرفهایی که اینجا زده میشه دارن و دکتر های با وجدان هم که پول روی پول می گذارن کارشون خوب باشه نوش جونشون😐 هر دکتری کار خراب داره بعد از این همه مطب گردی این رو امضا میدم یک سری ایرادات هست که اغلب مشابه هم دکتر ها دارن تو کارشون و توجیحشون اینه ما با گوشت و پوست سرو کار داریم و غیر قابل پیش بینی هست چیزی که از نظر من ٥٠٪ صحت داره چون کسی که جراحی زیبایی انجام میده به جهت بهتر شدن انجام میده اسمش روش هست جراحی زیبایییییی متاسفانه دریغا بعضی از دکترها سوادشون در حد عمومی هست که پاس کردن (منظورم با دکتر خاصی نیست) در هر صورت خواهشا زیاد توجه به تعاریف بعضی ها نکنید از نزدیک دیدن چیز دیگه ای هست حتتتتی بعضی عکس هایی که اینجا میبینید باور کنید طرف رو از نزدیک میبینی خیلی فرق داره تاحالا از خودتون سوال کردین چرا بعضی ها عمل می کنن از نیم رخ یا سه رخ یا به قول رستگار عکس با زاویه مخاطب پسند می گیره ؟چون هیچ کس اعصابش رو نداره بعد عمل ایرادی داشته باشه یا بزاره رو بینیش و اینکه ترجیح میده اینجا تعریف بشه روحیش تقویت بشه (کلی دارم می گم با شخص خاصی نیستم) خلاصه که خیلی جالبه!! یکم دقت کنین😳 تا اسم یه دکتر خاصی میاد من نمیدونم چرا مریض هایی که باهاش عمل کردن از قضا شاید به نظر خودشون و یک سری به به و چه چه کننده کاذب ،خوب میاد پیدا میشه و تشویق و تمجید می کنه از دکترش دکتر خوب نیازی به تعریف نداره کارش هم انقدر چیپ نیست که حواله منشی و پورسانت بگیر باشه اینو می گم چون اعصابم از دست یک سری ها خورد میشه به عنوان مثال یه دکتری رو خیلی تعریف کردن من کلی وقت گذاشتم رفتم کلی پول ویزیت دادم نگم چی دیدم و چی شد بهتره فقط وقتی اومدم خونه لعنت فرستادم به کسایی که هم وقت من رو حدر دادن هم هزینه من رو سخن آخر دوستای گل لطفا خودتون با چشم باز انتخاب صحیح داشته باشید و حتی اگه چند نفر گفتن فلان دکتر بده باز پایه اعتمادتون به چشم و مغز خودتون باشه با توجه به بیس بینیتون و توقعات ماورایی نداشته باشید برو جلو آینه ببین بینیت چه شکلیه ایراداش رو ذهنی برطرف کن یه بینی معقول و بینی که بعد عمل خواهی داشت بدستت میاد اونوقت اگه بعد عمل با بینی جدیدت مواجه شدی متعجب نمیشی این ضعف بزرگ جراحان ما هست باید مریض بدونه تقریبا چه بینی خواهد داشت بعد از عمل و توجیح کنه مریض رو این کار هم برا خودش خوبه که بعداً مریض دم به دقیقه ایرادات رو کف دست گذاشته تحویلش نمیده هم مریض با واقعیت قدم تو راه عمل کردن بینی میذاره والا من موهام سفید شد یه دکتر پیدا نکردم ذهنیت درست به من بده روشن کنه برام چه فرمی در میاد و سطح توقع من باید در چه حد باشه و حتی بگه خانم با توجه به بیس بینیت و صورتت این فرم بینی برای شما بهتره مثلاااااااا از حق نگذرم فقط یک دکتر گفت و اون دکتر جزو دکتر های خیلی خوب ایرانه که اسمش هم کم همه شنیدن فقط دکتر ها بین هم میشناسنش مرد بسیار کار بلدی بود متاسفانه من بودجم جور نبود با ایشون عمل کنم اسم هم نمیارم چون این نظر شخصی منه در مورد ایشون پیدا کرده بودم عمل کرده بودم
❤️
نیل جان من مطب گردی زیادی نکردم 4الی 5 تا دکتر بیشتر نرفتم ولی توی این یک دوسالی که این سایتو خوندم چه خاموش چه روشن ندیدم کسی از سجادیان بناله من خودم زیاد عکسای سایتشودوست ندارم ولی اون روز با اون مدلایی که دیدم که چی بودن و چی شدن فهمیدم واقعا تواناس تازه مشکلی هم برات پیش نمیاره من این برام خیلی مهم که بد و بدتر نکنم میدونی عزیزم من هر دکتری که اینجا راجبش خوندم همه تو کارشون یه ایرادی بود جز این شاید خیلی کف و خون نکنه ولی فکر کنم بتونه یه چیز معقول درست کنه بازم نمیدونم میگم من خیلی ترسو هستم
شکیل جان در مورد عکاسی که پرسیده بودی باید بگم من به همون شماره ای که تینا جون داده بود امروز زنگ زدم گفت هر عکس رنگی 15*20 هزینه اش 5000 تومان آدرس هم جنت آباد میدان چهار باغ البته جاهای دیگه 10 تا عکس و پرسیدم گفتن بین 60 تا 65 ولی اینجا 50 میشه
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
حسنا جان دنبال قیمت بالا و اسم و رسم دکترا نباش همین رو بگم قیصری من نپسندیدم مورد هایی که دیدم ٣ تا بود یکیش خراب بود مثل بینی فیلیپینی ها که خانومه شاکی بود اون یکی هم فانتزی بود یکیش هم زیر چسب بود تیغه ها هم تمیز نبود زینعلی از دوستام دوتاشون رو دیدم که خوب بود تقریباً تیغه هاش سبک خاص داره از رو عکس های سایتش دستت میاد شانست بهت بیاد اون مدلی یا نه چون یکی دیگه از دوستان که باهاش عمل کرده بود اصلا بهش نمیومد و یه بدی دیگه که داره میری تو مطب به جای مشاوره سیتی اسکن و آزمایش رو میده دستت حتی از قبل چاپ شدن (در این حد)😉بعد می گه برو عکس رو آوردی قیمت از زنم بگیر 😳 همین هندوانه سر بسته ولی بستگی داره خوشت بیا یا نه خودت از نزدیک ببینی بهتره
❤️
2810