2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015409 بازدید | 66527 پست
نادیه؟شما شرح مطب گردی نادریان رو نوشتی؟ص چند هستش تا علتش رو بخونم؟راستش من بین محبی و نادریان موندم الانم حدود١ساله اینجا عضوم و این دوتا دکتر رو رفتم و بینیه فروز و منشیه مادریانو خوشم اومد وای همیشه مشت نمونه خروار نیس،یه جورایی دلم رفته باهاش اما عقلم با خوندن این چیزا میگه باید بیشتر تحقیق کنم:((( گیج شدم
نیل جان همه دکترها ناراضی دارند سجادیان دکتر محتاطیه و کار ریسکی نمی کنه فکر کنم برای همین ناراضی نداره یعنی اینجا ازشون خبری نیست هایبر جان من ترمیمی هستم یه کاربری یادمه به اسم منانا از نادریان ناراضی بود که از خیلی وقت بیش دیکه نیومد بینی اش بعد از عمل هنوز بزرک بود و polybeak بود یکی هم این اواخر اومد یه post کذاشت و رفت فکر کنم ها مطمئن نیستم اصلا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هایپر من تو تایک 2.5 رفته بودم نادریان فکر کنم خیلی وقته .فقط بگم من شدیدا جوگیر بودم ومیخاستم زود عمل کنم که خدا رحم کرد وقیمت نجومی ناددریان که ناشی از استرس شدید من بود منو منصرف کرد
.
نه دسته سوم چهارم شبیه نیست چون درصد خرابیش25 درصد میشه ولی اولی دومی 20 درصد میشه ضمنا در دو دسته اول و دوم چون مخرج کسر بیست است و حجم بالاتری از نمونه هست احتمال بایاس و اشتباه خیلی کمتره از اونی که حجم نمونه ان فقط 4 تا است!!!!
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
سارا جون مرسی که جواب دادی..آخه تا جایی که من شنیدم میگن سجادیان گوشتی عمل میکنه پس باید احتمال نارضایتی زیاد باشه... من خودم عکسای سایتش رو دیدم اکثرشو نپسندیدم و لی واسم جالبه که کسی ازش ناراضی نبوده!!!
راستش منم نمونه استخونی ازش ندیدم ولی وقتی گوشتی رو خوب در میاره استخونی رو هم میتونه...خودش هم که بهت گفته خوب میشی...پس فقط میمونه خودت وسلیقت...
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...
نیل جان این را در نظر داشته باش که فکر کنم مطمئن نیستم تنها دکتریه که عکس قبل از عمل را کاملا تمام رخ میزاره بدون هیج زاویه کرفتنی نسبت به دوربین یکی این دوم اینکه بدبینانه ترین حالت را در نظر می کیره و به بیمارش میکه و سطح توقع را بایین میاره سوم کار ریسکی اصلا نمی کنه مثلا بینی کوشتی را عروسکی عمل کردن و قوس دادن خیلیییییییییی ریسکه و این کار را اصلا نمی کنه جهارما به قول رستکار خیلی ها بعد از عمل میرن و بیداشون نمیشه
2810