سلام ... اینقدر اینجا عوض شده که فکر نکنم کسی منو بشناسه !! 9 ماه و نیم پیش با نادریان عمل کردم ! غلطی بود که باید میکردم دیگه
... سیستم اینجا جوریه که کاربرا 2-3 ماه بعد از عمل اکثرا دیگه میرن دنبال زندگیشون و تاپیک رو ترک میکنن حالا اگه راضی باشن کمتر ترک میکنن و اگر ناراضی باشن خیلی تاپیک رو ترک میکنن ! سیستم پشت صحنه ی اینجام جوریه که میتونم بگم شاید خیلی هامون دروغ نگیم ولی اکثرا راستشو نمیگیم ! به هرحال ... 9 ماه پیش بساط غرغرهای من (از دیدگاه بقیه غر و از دیدگاه خودم واقعیت) پهن بود ولی خب حواله شدم به 6 ماه بعد ... اون 6ماه شد 9 ماه ...چندوقت دیگم میشه یه سال ... معجزه ای رخ نداد و نمیده ...فقط ورم ها کمتر شد که باید میشد ...وگرنه قوز و سربالایی و جای افتضاح بخیه ها و ارتفاع زیاد بینی سرجاشه!! این 6 ماه و یه سال و یه سال و نیم ها هم حواله کرده صرفا ... تو این مدت چشمای شما به دماغ عادت میکنه و گوش هاتون به پچ پچ های بقیه و اعصابتون به خبطی که کردید و خلاصه ...راز یک سال گذشتن فقط عادتـــــــــــه ...معجزه ها و اتفاق ها باید توی اتاق عمل بیفته که معمولا نمیفته ! بگذریم ... اینکه نادر یه دکتر فوق العاده معمولیه و تازه این معمولی برای بینی های کمکاره و برای بینی های پرکار، متوسط رو به بده کاملا نظر شخصیه خودمه و به هیچکس تحمیل نمیشه! اینم که نادر آخر سیاسته و ترجیح میده روی یه بینی حسابی وقت بذاره تا بشه بیلبورد تبلیغاتیه سیارش و عکسش دست به دست به عنوان مدل بینی دلخواه بگرده و ملت رو روونه ی مطبش کنه و در عوض سر عمل های دیگه ش استراحت کنه هم کاملا نظر خودمه و نظر بقیه هم محترمه ! قبول هم دارم هرکدوممون فکر میکنیم این ایرادات برای فلان کاربر اتفاق افتاده و با خودمون میگیم "من میدونم برای من اتفاق نمیفته" ... ولی باید بدونیم که هر اتفاقی "شاید برای شما هم اتفاق بیفتد" ...
بینی کتانه رو دیدم ... حالشم میفهمم ... دلداری هایی هم که بهش میدن میفهمم ... اومدم بهش امیدواری بدم که بینیش ازین حالت خیلی بهتر میشه ... خیلی بهتر ... اما اینم بهش میگم که سربالاییش و پیدا بودن سوراخ ها تغییر زیادی نمیکنه !!همونطوری که برای من نکرد ... اما اگر بهت بگم دلت خوش باشه که حداقل نیم رخت خوبه،من همین نیمرخم نداشتم و ندارم ، اونوخت شاید یکم آروم بشی ... من قبلا در حد اروم کردن وجدان خودم هشدار دادم که در انتخاب نادر دقت بشه اما خب ... هرکس فکر میکنه ازون یکی خوشگل تر و یا خوش شانس تر و یا کمکار تره ... به هرحال ... شاید الان بشه علت عدم اجازه ی نمونه دیدن رو فهمید ... چون دیدنی ها رو خودشون قبلا ازشون عکس گرفتن و باکمال میل نشون میدن... ندیدنی ها هم که نه عکسی ازشون گرفته میشه نه اجازه میدن خودشون دیده بشن ... بهترین راه فهمیدن اینکه به به و چه چه های دکتر راسته یا الکیه همون عکس های بعد از عمله ! وقتی ازت عکس بعد عمل گرفته نمیشه ینی خودشون میدونن چکار کردن!!! "آنچه گذشت " ِ آخرین باری هم که نادر رو دیدم به این شرحه : قوزی که امضای همه ی کارهاشه و اکثر قریب به اتفاق بچه ها دارنش رو در اخرین جلسه ی ویزیت اعلام کردن که خودشون این قوز رو میپسندن و چون بینی رو طبیعی میکنه روی تیغه باقی میذارنش و اصلا هم ربطی به نتونستن و کم کاری و این مباحث نداره ! اصلا ها !!! میپسندنن که میذارن برآمدگی ها بمونن ! اما اینکه چرا نادر چیزی رو که برای خودش میپسنده برای دیگران هم میپسنده لابد برمیگرده به ارادتشون به این جمله که " آنچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند "
در مورد جای بخیه ی افتضحاح( که بین پره و پوست صورت ،حفره و شکاف ایجاد شده) ایشون فرمودن خوبه که !!!!!!
ولی اگه دوست نداری طبقه پایین یه لیرز هست ارزونم هست !! جلسه ای 100 تومن !مفت !!! برو درستش کن !!!به همین مسئولیت پذیری و به همین با وجدانی و به همین راحتی !!
در مورد ارتفاع زیاد بینی که نیم رخ رو به گند کشیده و البته یکی از مواردی بود که دکتر قبل از عمل جزو ایرادات و داغونی های بینیم شمارشش کردن!!!! و به نسبت ارتفاع بینی، قیمت رو هم ارتفاع دادن !!! اما خب بعد از عمل به این نتیجه رسیدن که کم کردن ارتفاع، بینی رو گوشتی تر نشون میداد !!! نتیجه ای که قبل عمل و موقع تعیین قیمت مسلما نمیتونستن بهش برسن !!! حتما دیگه !!
در مورد سربالایی بینی هم همچنان جمله ی "میاد پایین " رو تکرار میکنن و جوابی غیر ازین ندارن! خیلی هم پاپیچشون بشی در نهایت بهت میفهمونن که حالا خیلی خوشگلی که گیر دادی به این ایرادا ؟؟!!
و انتهای ویزیت اونروز ایشون یه راهکار خیلی موثر برای ایرادات کارشون پیشنهاد دادن !! ایشون فرمودن : "اوقات فراغتتون رو پر کنید تا اینقد به دماغاتون گیر ندید " جمله ای که باید با یکم تغییر ، با اب طلا نوشت و زد سردر تاپیک :" پولتون رو تو اوغات فراغتتون تموم کنید تا دیگه به عمل دماغاتون فکر نکنید " هرکی میخواد بره پیشش عمل کنه ، خودش باید تحقیق کنه ولی اگر بعد از عمل خدایی نکرده با توپ پُر رفت تو اتاق دکتر و با به به و چه چه ِ دکتر و چی ساختم و چی بودی چیکارت کردم و هیچ ایرادی نداری داری گیر میدی و خلاصه با توپ پُرتر اومد بیرون نیاد به تاپیک و کاربراش بدوبیراه بگه! چی میگن ؟خودکرده را تدبیر نیست؟
در نهایت باید بگم درسته از ایرادات ناراضیم و توپم پُره اما اونقد منصف هستم که خداروشکر کنم که "فعلا" و "درحال حاضر" به دماغم نمیشه گفت داغون و تو این دوره زمونه همینکه دماغم سرجاشه و نابود نشده لابد باید ازشون تشکر کنم !! من به سهم خودم گفتنی هارو گفتم ... منشی ها هم به سهم خودشون منتقل میکنن گفته های منو ایشالله دیگه ...
این هم باید بگم نادریان راضی هم زیاد داره واینکه من ناراضی هستم ، بینی هیچکس رو زیر سوال نمیبره ... خداروشکر که راضین
به حرف هایی هم که اینجا در مورد هر دکتری زده میشه درصدی اعتماد نکنید ...سلیقه ها باهم فرق داره ... وجدان ها باهم فرق داره ... دلیل خیلی چیزارو نگفتن باهم فرق داره ... حتی زاویه ی عکس ها با هم فرق داره ...اینجا همه چیز باهم فرق داره !! عکس هم نمیذارم حتی به قیمت متهم شدن به دروغ گفتن !2تا دلیل دارم : 1.عکس ایرادات رو دوبرابر نشون میده و اینکار اعصاب نداشته م رو داغون میکنه !...میتونم عکس از زوایای تحسین برانگیز و اعصاب آروم کن بندازم ولی ازین کار بیزارم ! 2. محیط اینجارو دوست ندارم و اعتماد هم همینطور ... ندارم! همین ! اووووووف چقد حرف زدم ...