2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان طاها جون ،سلام ،خواهر من تو تنفس بسیار عالیه ،نگران نباش خوب میشی،فقط مشکل بزرگیشه که خوب باید وایستیم ببینیم ورم چی میشه،،،
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
دوستان تاحالا شده کسی دکتر بهش بگه انحراف بیرونی یا همون کجی بینی باقی میمونه؟ایا باید بمونه یا دکتر باید برطرفش کنه؟
خدایا بی صبرانه منتظر معجزه ات هستم انتظارم را طولانی نکن.الهی امین. ((به نیت مامان شدنم صلوات......))
نه عزیزم!من تازه چند روزه دارم دنبال دکتر میگردم!!!خیلیییییییییییییی هم میترسم!!!!تا حالا مطب هیچ دکتری هم نرفتم!!!فقط الان رفتم عکسای دکتر بنیادی رو دیدم احساس کردم خیلی خوبه!!!اومدم اینجا بپرسم کسی میشناسه یا نه!!!بعد اینقدر میترسم که فکر کنم عمل نکنم!!!با اینکه تنفس برام مشکل شده!!!
جوسی با منی؟ اره رفتم فقط ی نمونه اونجا دیدم با منشیش ک خیلی خوب نبودن ی نفر دیگم بود ک نمیدونم با محبی عمل کرده بود یا ن ولی خوب بود درکل بنظر دکتر خوبی میومد باید بری نمونه های بیشتری ازش ببینی چون اونموقه ک من رفته بودم اکثرا واس مشاوره اومده بودن
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
2810