2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015504 بازدید | 66529 پست
سوسی جان من فکر میکنم شما بیش از اندازه دارین مرزهارو میشکنید!!!فکر میکنم اگه به عنوان تاپیک نگاهی بندازی متوجه خواهی شد که اینجا فقط برای اظهار نظر هستش نه تحمیل نظر!!!!!!! اینکه چه دکتری رو از لیستمون خط بزنیم و چه کسی رو اضافه کنیم رو شما نمیتونی تصمیم بگیری!!!! اینکه کسی فانتزی دوس داره یا طبیعی نباید بهش توهین بشه!!! ازتون خواهش میکنم جو تاپیک رو به هم نریزید!!! در مورد اسپم هم آقای مانی صفحات اول توضیح دادن میتونین بخونین و پاک کنین!!امیدوارم کسی ناراحت نشه..
شرح مطب گردی دکتر نادریان راس ساعت9شب اونجا بودیم3نفر نشسته بودن و برای مشاوره اومده بودن،مطبش دیسیپلین خوبی داشت و یکی از منشی هاش که سمیرا خانوم بودن خیلی خوش برخورد و مهربون بود با ما،منتطر نشستیم تا که نوبتمون شد ساعت9:30 رفتی داخل با نامزدم!! دکتر کاملا جدی بود!ازم پرسید برای چی اومدی؟گفتم جراحی بینی!! یه نگاه به بینیم انداخت و گفت چه مدلی میخوای؟منم گفتم میخوام نوک بینیم تغییر کنه،نه خیلی تیز نه خیلی گرد،تقریبا فانتزی میخوام،بازم معاینه کرد و گفت بینیت کم کار هستش و هر مدلی بخوای من میتونم برات در بیارم که همسرم گفت مدل بینیه منشیتونو هم خودش و هم من دوس داریم که دکتر گفت اتفاقا بینیه قبل از عمل ایشون خیلی شبیه بینیه خانوم شما بوده،سه تا نمونه از کامپیوترش بهم نشون داد و بعد همسرم خواست که عکس های بینیه منشیش رو هم بهمون نشون بده که این کارو کرد و علاوه بر این مورد خانوم دکتر دستیارشون رو هم از اتاق کنار صدا کردن و بینیه ایشون رو هم به ما نشون دادن و گفتن این مدلی هم میتونم برات در بیارم که واقعا بینیش خوشگل بود هم من دوس داشتم و هم همسرم و این بار عکس های خانوم دکتر رو بهم نشون داد...در آخر هم قیمت روپرسیدیم که گفت حداقل قیمتی که من میدم5ت هستش که بینی شما کمی هم انحراف داره که جزییه که6ت میشه! هزینه ی کلینیک هم650 و بیمارستان1100... اگه اکی بودی آزمایش هایی که برات نوشتم رو انجام بده و بیا برای تعیین وقت عمل... حالا من یه سوال دارم تفاوت بیمارستان و کلینیک چیه و کدوم بهتره واسه عمل بینی به نظرتون؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای ثبت در تاریخ مینویسیم:یک سال مطب گردی،انتخاب نهایی:سجادیان،نوع بینی :گوشتی با پوست ضخیم ولی نه خیلی بزرگ،،تاریخ عمل :هفدهم تیر نود و سه،،،برداشتن تامپون :روز بعد،،.برداشتن اسپلینت (گچ):یک شنبه بعد:/:عمل عالی بود بدون هیچ دردی /کلینیک :دکتر اشرفی تو سهرودی،یه جای معمولی که میگن بعد از بهوش اومدن حتی گرفتن فشار بیمار جزو روتین کار نیست/دکتر سجادیان با وجود اصرار بسیار زیاد ما مبنی بر عروسکی عمل کردن مطلقا گوش نداده و خیلی خیلی معمولی عمل کرده ،،،فعلا ورم داره ولی تقریبا همه میگن :اصلا تغییری نکرده،طی این مدت هر وقت رفتیم مطب همه دماغشون به نظر ما خیلی بزرگه و تقریبا هیچ تغییری کسی نکرده ،،،البته اینقد دکتر خوشرفتاره و اینقد روابط عمومیش بالاست که تقریبا هیچکس ازش ناراضی نیس،،،از لحاظ تنفسی بسیار عالیس کار،جای بخیه ها اصلا نمی مونه اینقدکه ظریفه ،،،یه کار علمی بهتون ارائه میکنه ولی در نهایت بینی شما فرقی نمیکنه،تقریبا همه روی این موضوع اتفاق نظر دارن،،،حتی کسانی که مثلا شیش ماه از عملشون گذشته بود میگفتن زیادی طبیعیه،،،هر چی غر بزنی و سوال کنی و بگی اینکه متقارن نیس یا اینکه بزرگه در کمال خرشرویی و ادب توسط دکتر رد میشه،،،نه بداخلاقی میکنه نه بی صبری،فقط مداوما میگه خوبه ،عالیه،حتی بگی سوراخاش نامتقارنه میگه خوب عکس قبل از عملتم همینه،،،من میخوام ماهی یه بار بیام و توضیحات کار رو بدم،،،شاید در اینده بینی خواهر من ورمش بخوابه و بهتر بشه،،،فعلا تفاوت محسوسی حس نمیشه،،،،حتی تو این مدت کسی رو ندیدیم که بیاد و شاکی باشه و اصرار به ترمیم کنه!!!!کلا نمیدونم دکتر سجادیان چی داره که ادم نمیتونه زیاد اعتراض کنه،،،فک کنم صبوریش و خوشرفتاری مطلقش مانع اعتراض میشه،چون حداقل چهار مورد رو شخصا دیدم که بینی هاشون بعد از عمل واقعا بزرگ (بخصوص بلندی بینی )بود،فعلا رضایتمون کمه،،،تا یه ماه دیگه ببینیم چی میشه
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
از لحاظ کلینیکی بیمارستان مجهزتره ،خواهر بزرگ من سوپروایزر بیمارستانه و وقتی برای عمل بینی خواهر کوچیکه رفتیم کلینیک میگفت واقعا اینا چه جوری جرات میکنن تو اینجا که شبیه یع خونه اس بیشتر ادم رو بیهوش کنن و بزنن دماغشو خورد کنن!!!اینجا که چی و چی وچی (اصطلاحات وسایل بیمارستانی)نداره که،،،ولی خود ادمها و دکترهای کلینیک مطمئن بودن اتفاقی نمیافته!!!شما تو کلینیک پول اضافه ای پرداخت نمیکنی ولی بیمارستان پول جدا میگیره،،،
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
سلام ، من خواننده خاموش هستم و چون فعلا" عمل نکردم خیلی تو بحثها شرکت نمی کنم و سعی میکنم از تجربیات بچه ها استفاده کنم. من 6 مرداد با دکتر یحیوی وقت عمل دارم و امیدوارم یه بینی شیک همونطوری که قولش رو بهم داده برام دربیاره. تو چند روز اخیر خیلی پست های منفی راجع به ایشون خوندم و البته روی تصمیم من بی تاثیره و معتقدم که با اطمینان به دکتر و داشتن دید مثبت همه چیز خوب پیش میره ولی سعی میکنم حتما" بعد از عملم عکس برای دوستان بزارم
مینا جان میتونی عکس از قبل و بعد بینی خواهرت بزاری بعد هم به کسی اجازه ندید با اظهار نظر روحیه اش را به هم بریزه ادم همینطوری بعد از عمل حساس هست جه برسه به اینکه هرکسی هم بخواد یه نظری بده بعد هم دوستان خواهشا اسبمهاتون را باک کنید اینجا شده یه صفحه chat دو سه نفره
هایپرجون از نادریان خوشت اومد؟باهاش اوکی شدی؟هایپر نادریان اصلا با من جدی حرف نزد تعجب کردم تو گفتی جدی بود هایپرب توام مثل من قیمت داد
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
آره نیلوفر جون عکس هایی که بهمون نشون داد به نطرم خیلی خوب بود شبیه همونایی که میخواستم مثل فروز،منشیش و اون خانوم دکتره،منتهی با تفاوت های کوچیک،اره قیمت هامون رو شبیه هم داد،تو چی؟ازش خوشت اومد؟یعنی پسندیدی نمونه هایی که بهت نشون داد؟
هایپر ن از مدلایی ک توی کامپیوترش نشون داد خوشم نیومد اخه من گفتم طبیعی میخوام بعدش ک مدل بینیه فروزو نشون دادم گف این ک فانتزیه اره اینجوریم میشه ولی من از بینیه منشیش خوشم نیومد زیادی فانتزی بود ب نظرم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
2810