2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015623 بازدید | 66529 پست
با پینت یه اثر هنری از بینی مورد علاقه کشیدم قوس شرئع بینی مد نظرم بود وکل بیس بینی کمککککککککککک کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟http://persianupload.com/kleeja/do.php?imgf=140524140100331.png
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
شاپرک من عکس بینیمو گذاشتم چند صفحه قبل دیدی؟؟؟؟مث منه قوزت؟؟؟
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهار سارا مدت گچ و تامپون گذاشتن و همه رو توضیح بده برامون پییییییلییییییییییز
شاپی این ینی چی اره یانه؟؟؟؟؟
میخواستم خداحافظی کنم دیدم سوال پرسیدی من چند صفحه قبل رو دیدم پیدا نکردم.سوسی جان من بچه بودم خوردم به لبه پنجره و دماغم شکست سر همون قوز درآورده و من شدم قوزی.میدونی شاید بینیم کف و خون نباشه ولی از تمامم خودم راضیم نمیدونم اصلا عمل کنم یا نه چون شوهرم خیلی میگه این کارو نکن بدبخت میشیا ولی خودم ول کن نیستم
http://persianupload.com/kleeja/do.php?imgf=140510448302671.jpg شاپرک کجااااااا؟عکسمو پیدا کردم
کتانه جون من جلو که خیلی ییییییییییییییییییییییییی جلو باشه و نسبت به تیغه میکی موزی بشه منظورمه که دوس ندارم ولی نمیخام بالا بره یا نوک بینی پایین بیفته
مرسی استلا اول که میبینی میگی چه خوبه ولی بعد یه قوز تو کاراش میبینی مرسیییییییییییییییییییییییییی از کمکت عزیز