2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015575 بازدید | 66529 پست
عکست به نظر من باورمش هم خوب و جمع ه بهاسارا جان
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان طاها جان دکتر مگه برات ننوشته؟ البته خیلی از دکترا آب اکسیژنه(سرنگ) واسه مریضا مینویسن که بینیو شستشو بدن. البته دکتر من واسم اسپری نوشت. اینا بستگی به دکترت داره عزیزم
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
مامان طاها قطره نازوفرین استفاده کن بعد از شستشو در حد چند قطره نه همیشگی ورم داخل بینیت زیاده واسه همین بینیت کیپ شده هر ساعت شستشو بده تا جایی که خون خشک داخل بینیت کامل تخلیه بشه از گوش پاکن میتونی استفاده کنی و احساس کنی مایع سرم میره داخل خلقت
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
وااااااااااااای دکتر خاص احمدی چه خوبه همون 2 نمونه ش ...من خیلی بینی اون دختره رو که عکسش همه جا هس دوس دارم بچه هااااااااا هزینه عملش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
بهارسارا جان upload center بزن تو گوگل
بچه ها من دختر عموی دوستم بینیش فوق العاده شده تهران عمل کرده 2.5 ابراهیمی برین سایتش و مطبش اونایی که مطب گردی میکنن
الان تازه رفتم سایتش جون تازه پرسید اسم دکتر دختر عموشو من شخصا همون یه نمونه شو دوس نداشتم
همینه ک میگن بینی سلیقه ایستتتت.دوستم چه تعریفایی میکرد دوس هم داره بینی خودش راست بیاد پایین برای همینم میگه فوق العاده س