2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015561 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوهووووم مرسی دوس مجازی جووون.الان میچکم مرسی
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
مرسی قمرجون از راهنماییت soosiiجون بچه ها میگن اگه دکتر بخواد کسی رو عمل کنه قیمت پایین میده اونجا ک نشسته بودم خیلی قیمتای بالایی میداد ب یکی 12 ب یکی 14 ولی ب من گف 5 با انحراف 6 اونجام سه یا 4 نفر عملی دیدم خوب بودن ولی بچه ها دیروز هرکی مبخواست ازون عملیا سوال میپرسید منشی چیزی نگفتا راستی بینی samiiiجون هم ک با نادریان عمل کرده خیلی خوبه
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
خداکنه واقعا خوب باشه چون همه اینجا گیجیمممممم...میشه عکس فروز رو به منم بدیم خب میتونیم هردکتری رفتیم اون مدل بخایم
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
رها جان من امیر اشرافی عمل کردم دکتر کلینیک ارم هم عمل داره یه روزایی چون بعد از عید وقت گرفته بودم کل هزینم 4 شد 1 روز تامپون 7 روز گچ کبودی نداشتم ورم داشتم اما کم شده تنفس و بویایی هم از روز سوم داشتم من راضی بودم و هستم اما سلیقه ها متفاوته باید خودت نمونه ببینی
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
سلام صبا ap جان ممنون. خیلی خوبم. از فرم بینیم راضی هستم با اینکه ورم داره . دستش درد نکنه دکتره خیلی خوب جمع کرده بینیمو. صبا ap جون خیلی ازت ممنونم خیلی کمکم کردی گلم. تو چطوری؟
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
بچه ها اخه هردکتری ی ایراد داره دیروز ک داشتم با ی خانومه توی مطب حرف میزدم میگف ادم نباید دیگه خیلی طولش بده مثلا بچه ها من اولش میخواستم با سامی عمل کنم بعدش فهمیدم نوک بینیو تیز میکنه و زیادی فانتزیه و از همه بدتر کار خودشو میکنه خواستم برم یحیوی گفتن واس گوشتیا خوبه و غضروف زیادی برمیداره خواستم برم صحرایی حرفای دیگه ای ازش شنیدم و ی عالمه دکتر دیگه مدنظرم بود ک فهمیدم هیچکدوم بی عیب نیستن و ایرادایی هم دارن
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
چه خوبههههههههه این عکسات بهارساراجوووووووووون...چه طبیعی ی ی ی ی....خیلی ناز بودیا.بهت میومد....ولی اونی که من گفتم نوک بینی میزنه بیرون فقط تو یکی از عکسات اینجوری بود فک کنم ورمه چون بقیه ش اوکی بود...مرسی ک عکس دادی مااااااااااااچچچچچ اونی که کنارشم یه قابو صورتی کرده بودی فقط