2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015551 بازدید | 66529 پست
جلوی برزنجی نوشتم سرجلووووو تابلو....من دوس ندارم نوک یاسر بینیم زده باشه بیرون!!!!!شما اینجورین؟؟؟؟
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهارسارا بی انصافیه بگیم فقط فروز بینیش خوبه...بینی سیما عالی بود.بینی نفسک هم خوب بود همینجور عطیه و نادیا.من با جفتشون در ارتباطم جفتشونم خوب شدن واقعا...نادریان خودش اونایی که دوست نداره عمل کنه رو قیمت پرت میده که نیان دیگه...اینجا هم همیشه توصیه شده واسه کم کارا خوبه...ولی این سیستم مطبشو همه قبول دارن که مسخره س...عادم تا نمونه نبینه نمیتونه اعتماد کنه...اینم بخاطر اعتماد بنفسیه که خودش داره...تو مشاوره هاش تقریبا همه هیپنوتیزم میشن..مگه اونایی که خود دکتر خوشش نمیاد عمل کنه
ایمیلمو پیام میدم بهت نه من ازعجایب روزگار وایبر نیستم
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
آره قمر جان خیلیا با نادریان عمل کردن. خوب اما در سطح معمولی شدن, اما دقت کنى همه حرف از فروز جون میزنن. همه عکس فروز تو دستشونه و میبرن به دکتر نشون میدن و میخوان بینیشون شبیه ایشون بشه. من ندیدم تا حالا کسی بکه عکس سیما یا نفسک یا عطیه رو ببره به نادریان نشون بده. اما خوب بینی سلیقه ایه دیکه
مهسا این دکتر احمدی که میگن خشایار احمدی ه ؟؟؟؟اخه کلی احمدی هس؟؟؟
2810