2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015466 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطب گردی نادریان ی عالمه نشستم تا نوبتم شد توی اون مدت ی دختره اومد ک بینیشو عمل کرده بود و خیلی راضی بود و خواهرشم ک عمل کرده بود ی دخترم اومد اونم بینیش بعد چندسال خوب بود مامانم از بینیه اون خیلی خوشش اومد بینیه منشیشم دوس نداشتم زیادی فانتزی بود ی دختره اومد من ایرادی توی بینیش خیلی ندیدم کم کار بود فقط انحراف ظاهری داشت دکتر 12 یا 14 فک کنم بهش قیمت داد تازه گفته بود شاید کجیش کامل برطرف نشه ی خانومم ک کنار من نشسته بود گف مانتو اینای منو نگاه کنین اصلا هم ارایش نداشت میگف من کسی هم ک موقع خوابم ارایش دارم ولی واس اینکه قیمت پایی ن بده اینجوری اومدم خخخخخخخخ این خانومه توی 17 سالگی ی بار عمل کرده بود و بینیش خوب نبود و اومده بود پیش نادریان رفت داخل دکتر بهش 14 قیمت دادخخخخخخخ میگف دکتر گف بایدخراب کنم از نو بسازم دختره میگف بیخود با این لباسا اومدما تاثیر نداشت من ک رفتم توی اتاق دکتر خیلی خوش برخورد بود حس خوبی بهم داد گفتم دکتر من ی بینیه طبیعی میخوام بینیمو دید گف انحراف داری عکس نشون داد گف اینجوری میشه ولی من خوشم نیومد گفتم خودم عکس نشون بدم عکس فروز جونو نشون دادم ک گف اخه این ک فانتزیه ن طبیعی اره اینجوری میتونم بینیتو دربیارم قیمتم بهم 5 داد ی تومنم واس انحراف کلا 6 تومن بدون کلینیک 30 تومنم واس ویزیت این بود مطب گردی نادریان من والسلام
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نیلپرجون بینیت خیلی بهت میاد
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
راستی نادریان گف غضروف طبیعی هم میزاره
2810