2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015366 بازدید | 66527 پست
سلام سارینا جون شما که مطب موسوی رفتی طبیعی کار بودن دیگه؟ بعد از لحاظ جای بخیه و تنفس و اینا چطورین؟ من صفه 1093 عکس گذاشتم.میشه شمام راهنماییم کنید؟ کلا شما چه دکترایی رو پیشنهاد میدین؟ ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم هایی که تصمیم دارین با نادریان عمل کنین, من یه نمونه ناجور ازش دیدم. اگه فقط یه کجی ساده بود نمیومدم اینجا بگم ( بلاخره برای هر دکتری خطا هست) ولی این دوستم دیگه نمیتونه نفس بکشه. شبا تو خواب نفسش بند میاد در ضمن کاملا کج شده بینیش. تازه نادریان گفته ترمیمی عمل نمیکنه که گند خودشو درست کنه
مهربان جون به نظرم برای بینیت موسوی اگه قبول کنه پره هاتو یکم جمع کنه خیلی عالیه چون نمونه های مثل شمارو خوب دراورده بود، تو نمونه هایی که من دیدم اصلاً جای بخیه و اینا معلوم نبود، دکتر یزدانفرم همینطور. یه دکتری هم هست به نام دالبند تو همدانه نرخشم ٣/٥-٤ بینی مثل شمارو فوق العاده در میاره. من کار شیش ساله دوازده ساله همه جوره دیدم ازش که هنوز عالی بودن
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
سلام از بچه های قدیمی کسی هست؟ کسی از آقای موسلینی خبر داره؟ مشکل بینی خانومش حل شد؟ اگر کسی خبر داره میشه بهش بگید با من تماس بگیره ؟ خیلی کار واجبی دارم
3 شهریور با دکتر یحیوی عمل کردم
سلام از بچه های قدیمی کسی هست؟ کسی از آقای موسلینی خبر داره؟ مشکل بینی خانومش حل شد؟ اگر کسی خبر داره میشه بهش بگید با من تماس بگیره ؟ خیلی کار واجبی دارم
3 شهریور با دکتر یحیوی عمل کردم
مهی جان: Sevil که با ماریا گرما رودی عمل کرده بود زیاد راضی نبود. اما تو دانشگاه ما یکی از لچه ها با گرملرودی عمل کرده، نیم رخش که خیلی خوبه، تمام رخشم تقریبا می شه گفت خوبه. فقط یکم از انحرافش باقیه. من اینجا یکبار برای بچه ها از بینیش عکس گذاشتم. الان هم کاربری به اسم الی عکس کاربریش رو همون عکس بینی نمونه کار گرمارودی گذاشته. 50،60 صفحه ی قبل فکر کنم پستاش باشه، بتونی عکس پروفایلشو ببینی.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام من که از عمل بینی پشیمونم و به نظرم عمل بینی واسه کساییکه مشکل بزرگی خیلی زیاد بینی یا مشکلات تنفسی دارن خوبه.ولی من قیافه قبل عملم بیشتر دوس داشتم.
عکس بینی صفحه 1709
سلام شامانا جان؟ عزیزم من از کارای یزدانفر و برزنجی برای آقایون خوشم اومده. تو چند صفحه پیش نوشته بودی برای بینی کم کار یزدانفر خوبه. من چند وقت پیشم ازت مشورت گرفتم. اگه انحراف شدید+ شکستگی+زیبایی باشه بین یزدانفر و برزنجی کدوم رو پیشنهاد میدی؟ مرسی عزیزم
2810