2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
بچه ها من دیگه واقعا گیج شدم من هم خودم از نزدیک کارای یحیوی رو دیدم هم عکس بیشتر بچه های اینجا که باهاش عمل کردن.بچه های اینجا که تاجایی که من خبر دارم هیچکدوم کج و نامتقارن و خراب نشدن و مشکل تنفسی و... هم نداشتن فقط اونایی که بینی پرکار وبزرگ و گوشتی داشتن یکم از این ناراضی بودن که بینیشون ظریف نیست البته ماه های اولیه ی عمل بینیشون بود و ورم زیادی داشتن شاید بخاطر ورم بوده.از بین این همه دکتر فقط کار یحیوی ب دلم نشسته ولی بعضی از بچه های تاپیک میگن خوب نیست.من میخوام مرداد عمل کنم.حالا چیکار کنم؟ خیلی ناراحتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من تازه واردم. میشه در مورد دکتر شاهین صحرایی بهم بگین ؟ قبلا هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد
خـــــــــدا را در خــــــــود پیدا کنید، چیزی در آسمان نیســـــــت...!
stella عزیزم کاش عکس نیم رختم میذاشتی من نمیتونم بهت دکتری رو پیشنهاد بدم ولی با توجه به آناتومی چهره و فرم پیشونی و چونه ت میتونم بگم بینی این مدلی بهت بیشتر میاد من از این دوتا عکس فقط فهمیدم انحراف داری و پره هات نیاز به جمع شدن ندارن مهربان جان با نظر نیوشا موافقم...خیلیییی وقت بذار...واسه عمل بینی هیچ وقت دیر نیست...گزینه هاتم دکترای طبیعی کار باشن دیگه...برزنجی یزدانفر قناعت پیشه نادریان(با تاکید به طبیعی بودن) احمدی مامی آریو خواهش..هم باز هم بسته دیدم...خیلی گوشتی باشی به احتمال زیاد رد میکنه دوست خود من که باهم رفتیم ویزیتو رد کرد اونم رفت با حاتمی عمل کرد.بینیش سوپر گوشتی بود اون ولی بینی گوشتی معمولی هم دیدم تو نمونه هاش که خوب جمع شده بود
نیوشا جان منافی واسه عمل اول اصلا خوب نیست مگه اینکه بینی خیلی داغون باشه که با یه بینی معمولی و نه چندان زیبا راضی بشه....منافی خیلییییییییییییی معمولی عمل میکنه...تخصصش ترمیمه بیشتر. نمونه های قدیمیش خیلی بهتره شاید 10سال پیش ولی الان اصلا اونجوری عمل نمیکنه
والا قمر من 3 بار رفتم مطبش 3 تا بینی بار اولی دیدم که با معیارهای من خوب بود . مگه میشه یک دکتری توی ترمیم استاد باشه بعد واسه بینی اول خوب نباشه ! بستگی به بیس بینی و سطح توقع و سلیقه داره که میگن برای عمل اول خوب نیست .وگرنه عیب تکنیکی از کاراش شما میتونی بگیری ؟مشکل تنفسی دیدین ؟ممنون میشم راهنماییم کنید
2810