2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
ققنوس جان حرفت منطقیه. اما این دکترهای تجاری هم خیلی بازتابهای جالبی ندارن. بسیاری به ترمیم کشیده می ...

اين متن زيباترين متن اين تاپيك هست

دقيقا دكترها سليقه خودشون رو اعمال ميكنن

بيني  رو در نظر نميگيرن كه اين فرد الان ٢٠ سالشه توي ٧٠ سالگي با اين بيني چه خواهد كرد

دقيقا رو به تاريكي داره ميره

مطب ٩٠ درصد دكترهاي زيبايي هم شده دكون و بازار 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند نفر از دوستان بودن که جدیدا با دکتر سامی جراحی کردن لطفا بیاید تجربتون بگید ... یه سوال دیگه دکت ...

برای من الان بعد ۱۰ ماه پره ها و سوراخا تابتاس البته قبل عمل هم تابتا بود و جای برش یکم مونده بصورت اسکار 

شما دکتر براتون لیفت لب انجام داده بود؟

یه چیز دیگم اینکه دکتر اگر ببینه فاصله لب و بینیت زیاد میشه بدون هزینه سانترال لب هم میکنه خود سانتر ...

عزیزم الان از سانترالتون راضی هستین؟ 

آخه دکتر ب من گفت سر ۱سال اومدی مطبم با بی حسی تو مطب لبتو لیفت میکنم

برای من الان بعد ۱۰ ماه پره ها و سوراخا تابتاس البته قبل عمل هم تابتا بود و جای برش یکم مونده بصورت ...

ممنون عزیزم . به نظرت نسبت به بینی قبلیت چقدر تغییر مثبت داشتی ؟ در کل رضایت داری ؟ یا می تونست بهتر باشه ..

نه عزیزم من نبودم

ممنون عزیزم . به نظرت نسبت به بینی قبلیت چقدر تغییر مثبت داشتی ؟ در کل رضایت داری ؟ یا می تونست بهتر ...

هر کس میبینه میگه چاق شدی خوشگل شدی؟! 😂

بعد ک میگم دماغمو عمل کردم تازه میفهمن😅 

انقدر ک طبیعیه مدلش 

البته من خودم خیلی راضیم هر چی باشه بهتر از قبلشه

عزیزم الان از سانترالتون راضی هستین؟  آخه دکتر ب من گفت سر ۱سال اومدی مطبم با بی حسی تو مطب لب ...

من‌بله خیلی راضی هستم از سانترال لبم من لب بالام نازک بود الان خیلی فرمش خوب و قشنگ شده بینیم هم خوبع بد نیست ولی خیلی خیلی هنوز ورم دارم ۱۰ روز دیگه پیشه ۳ ماه ولی هنوز خیلی ورمم 

من‌بله خیلی راضی هستم از سانترال لبم من لب بالام نازک بود الان خیلی فرمش خوب و قشنگ شده بینیم هم خوب ...

عزیزم میشه یه عکس از فقط لب و بینیت بذاری ؟ 

میخوای تو یکی از تاپیکام بذار ک‌کسی نبینه 

وقتی دیدم نی نی یار رو تگ‌ میکنم سریع پاکس کنه 

خانمی به نام شایلین خانم تو نینی سایت بود که ما با هم دنبال پزشک می گشتیم. تمام پست ها رو دیدم و به ...

سلام دوست عزیز

با اینکه برای حستون در مورد عمل و تجربه نامناسبی که داشتین خیلی ناراحت شدم اما باید بگم از طرز تفکر و ادبیاتتون لذت بردم، اینکه در چنین شرایطی از ادب و انصاف خارج نمیشین خیلی ارزشمنده و نشان از شخصیت فهمیده شما داره

خوشحال تر شدم که خوندم نوشته بودین در حال حاضر خودتون دیگه مشکلی با این تغییر ندارین همینقدر قوی و مستقل باقی بمونین

در مورد خانم شایلین هم من قبل ترها پست گذاشتم و با اینکه نمیدونستم اینجارو میبینن یا نه از نظرات دقیق و بدون تعصبشون تشکر کردم

دورباش اما نزدیک...من از نزدیک بودنهای دور میترسم

دوستان در مورد این موضوع که اشاره کرده بودین فضای تاپیک گاهی برای انتخاب یک دکتر تو دوره ای تاثیرگذاره من هم موافقم این نشون میده بیشترر باید دقت کرد و نمونه های حضوری رو دید و باهاشون صحبت کرد

من هم با سامی عمل کردم ولی دلیل انتخابم فضای اینجا نبود در واقع بعد از انتخابم اینجا رو پیدا کردم

امیدوارم این عمل برای همه کسایی که قصد انجامش رو دارن عالی پیش بره

دورباش اما نزدیک...من از نزدیک بودنهای دور میترسم
2810