2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
Stella جان بهترین انتخاب با توجه به سلیقت وانتظاری که از عمل بینی داری همون قناعت پیشه س...برو مطبش بگو واسه گرفتن وقت اومدی و اگر قیمت بالا داد بگو که قبل عید رفتی و رو همون قیمت حساب کردی که پاشدی اومدی تهران که وقت عمل بگیری...فکر میکنم قبول کنه.حالا اگرم نخواد همون ۱۲ بگیره حتما تخفیف میده بهت...فقط جوری چونه نزن که بهش بر بخوره...بگو رو اون قیمت حساب کردی و رفتی پولتو جور کردی تا تا فقط با خود ایشون عمل کنی...دکتر خوب و کم ریسکیه..غیر از بیمارستان اتیه حتما یه جا دیگه هم عمل میکنه که هزینش کمتره.اینجور دکترا همیشه دوتا گزینه رو دارن... اگر سبکشو پسندیدی حتما تلاشتو بکن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط پرستیژ کارش خیلی بالاس...بعد عمل مراقبتای خاصی داره و تمام کارایی که میخواد ازت بعد عمل انجام بدی ه‌زینه بره...نسخه هایی که بعد عمل میپیچه منظورمه...یکم سوسول بازیه بنظرم... ولی بازم میگم دکتر بسیار خوب و کم ریسکیه
مهربان جان عکس نیمرخت واسه من باز نشد ولی تمام رخت مشکل حادی نداشت.با توجه به اینکه گفتی زمین خوردی و اینکه کلوملات یه چند میلیمتر بیشتر از حد معمول پایینه بنظرم پیش دکتری بری که باز عمل میکنه بهتر باشه...بقیه ش بحث سلیقه س و اینکه چقدر میخوای هزینه کنی..
خوب هزینه خیلی مهمه...مثلا همین قناعت پیشه خیلی خوبه یا قیصری ولی هزینه هاشون بالاست... نادریان،برزنجی،غلامرضا احمدی خوبن بین این ۳تا برزنجی بهتره اگه درحد رفع ایراد و طبیعی میخوای و اینکه اگه ریشه بینیت پر نیست...بنظرم ضعف برزنجی تو خوشگل در اوردن ریشه س... پیش یزدانفر هم ویزیت بشی خوبه ولی بسته عمل میکنه... سلیقه خیلی مهمه فقط بحث یه بینی زیبا نیست...تناسباته که کلیت چهره رو زیبا میکنه...من نیم رخت رو ندیدم مطب دکترا که میری نیم رخ ها رو نگاه کن ببین با توجه به فرم پیشونی و چونه طرف کدوم دکتر تناسبات چهره رو بیشتر رعایت کرده واینکه پره های شما احتمال زیاد باز میشه حتما به تمیزی بخیه ها دقت کن. مثلا دکتر احمدی بخیه زدنش فوق العاده س.... نادریان کمی فانتزی ترم میتونه خوب در بیاره.اگر پیشونی برجسته داری اونم گزینه خوبیه...
خانم گل من مطب یزدانفر هرگز نرفتم نمونه هم چند مدل بیشتر ندیدم ولی خوب سبک کارش تقریبا تو همونا هم مشخص بود.بنظرم اونم تو کارش مشکل ریشه بینی رو داره... ولی کار دکتر تمیزه و ساپورت بعد عملشم خوبه...همینکه بینی رو دستکاری زیاد نمیکنه خوب خیلی خوبه ولی باید ببینی مشکل بینیت چیه و تو این دستکاری کم نتیجه ش واست مطلوب میشه یا نه...
وای یحیوی که هرگز....موسوی رو اصلا نه میشناسم نه نمونه دیدم....نادریان و برزنجی خوبن.ولی نادریان رو بخاطر مشکل کلوملات به برزنجی ترجیح میدم...بازم باید بری مطبشون و ببینی سلیقت به کدوم نزدیکتره...
ghamarr جون میشه از زینلی و حق گذار که تو امضات گذاشتی بگی ؟ سبکشون و چی نمونه دیدی ازشون
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
ghamarrجون مرسی از راهنماییت درخواست دوستی برات فرستادم اگه قبول کنی خوشحال میشم از اونجایی که اطلاعاتت زیاده ودقیقی دوست دارم عکس بینیم رو ببینی که راهنماییم کنی اگه قناعت پیشه بهم تخفیف نداد چه گزینه های دیگه بینیم رو میتونن خوب در بیارن
2810