2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.facebook.com/amir.sajadian.37?fref=ts مینا جان این فیس بوک دکتر هست هر سوالی داری اینجا جواب میده سریع در مورد گچ هم نگران نباشید چیز مهمی نیست برای منم دقیقا همینطور بود اتفاقی نمی افته و روی بینی تاثیر نداره
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
شامانا جونم به دکترم خیلی اطمینان دارم و هر کسی منو دیده مثل شما بمن لطف داره و میگه خیلی بهتر میشی شاید استرسم بخاطر اینه که یه چند وقت بخاطر کارم نمیتونستم بیام اینجا و از جو عمل دور بودم یکتا جون بنظرم کارای غلامرضا احمدی طبیعیه شیکه، فانتزی کار نیست، کارش تمیزه. مدل خاصی نداره چون بینی رو با توجه به صورتت عمل میکنه، تیغه ها صاف، نوک بینی بین تیز و گرد بیشتر گرد، سوراخ بینی ها کوچیک. من کار خراب ندیدم. بنظرم کاراش از دکترایی که قیمتای واقعا بالا میدن خیلی خیلی بهتره. دکتر باانصافی هست. تخصصش هم گوش و حلق و بینی و پلاستیک بینی هست. روش عملش بستس اما بمن گفت برای اینکه سوراخ بینیتو کوچیکتر کنم شاید لازم شه از زیر پر هات یکم برش بدم. قیمتش 5 تومن و به همه همین قیمت رو میده. مثلا من که انحرافم دارم پول انحرافو ازم نگرفت. بازم عزیزم خودت باید بری و از نزدیک نمونه ها رو ببینی.
بچه ها کسی اینجا دکتر امیرآروین سازگار رو میشناسه؟؟؟؟!!!!خواهشا اگه چیزی شنیدید بگید برای بقیه من تعریفشو این ور اونور زیاد شنیدم،طبیعی عمل میکنه،4 تومن هم میگیره...
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
بچه ها راستی واسه جدیدا و کلا راحت تر شدن کسب اطلاعاتمون،3 صفحه راجع به یه دکتر مینویسین یه جاش بگین دکتره کیه؟؟!؟!!!باید هزارصفحه برگردیم عقب تابفهمیم.یا اونایی که عمل کردن خواهشا امضاشونو بنویسن کدوم دکتر که آدم اگه دنبال دکتره خاصی ه راحت تر پیداش کنه خیییییییییلیییییی ممنون
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
من پارسال پیش سجادیان رفتم گفت بینیت خوب میشه ولی چون خودم کلا برای عمل دودل بودم دنبالشو نگرفتم الان نمیدونم برم پیش همون سجادیان یا کس دیگه ای؟ تازه هزینشم برام مهمه تا 4 یا 5 بیشتر نمیتونم هزینه کنم.
بچه ها کسی اینجا دکتر امیرآروین سازگار رو میشناسه؟؟؟؟!!!!خواهشا اگه چیزی شنیدید بگید برای بقیه من تعریفشو این ور اونور زیاد شنیدم،طبیعی عمل میکنه،4 تومن هم میگیره.
الی جان بله من راضی هستم مامان طاها 10 روز اول صورت به شدت ورم داره پس نگران نباش سعی کن زیاد مراقبت کنی آب کرفس +هویج زیاد بخور آناناس و آلوورا زیاد بخور چای سبز و عرق نعنا زیاد یخ یا نخود فرنگی فریز شده بذار روی ورما اگه مراقبت کنی ورما زود تر خوب میشه
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
2810