2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
عزیزم قناعت پیشه الان بالای 18 است تازه آتیه هم عمل میکنه که حدود 4 میلیونم بیمارستانه ولی از لحاظ برخورد و وقت گذاشتن تو دکترهایی که من رفتم خیلی خوب بود نمیدونم شاید این مال قبل عمل باشه و بعد عمل ساپورتش خوب نباشه
استلا جون ما دقیقا قبل از عید ٩٣ رفتیم و گفت ١٢!!!بالای ١٦ رو نمیدونم ،ولی برخوردش بد نبود ،فقط مغرور بود،بهرحال ما خوشمون نیومد نظرها فرق داره
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو شهر خودمون اصلا دکتر خوبی نیست منم بی نهایت وسواسیم نمیتونم راحت به هر دکتری اعتماد کنم حالا بعدش مشکلی نیست میتونم تهران بمونم ولی مامانم که باید باهام بیاد ازم مراقبت کنه فقط در ماه رمضون کارش کمتره میتونه بیاد
به اینجا نرسید که بدونیم کجا عمل میکنه ،،،ولی خوب جراح زیبایی است و چن نفری که ما دیدیم همه میگفتن دکتر فقط قناعت پیشه !!!ما بهرحال اونقد نمیخواستیم هزینه کنیم !!!
بنظر من عمل بینی زیاد به قیمت بستگی تداره!!!شیروانی دو تا از دوستان نزدیک منو عمل کرده هر دوتا بنظر من و شوهرم بیریخت شدن !!!دکتر گرون و دکتر ارزون نداره،،،یه کمی به شانسه یه کمی هم به سطح توقعت از بینیت،،،
سلام من باز اومدم:) بچه ها من عکس صفه ۱۰۹۳ گذاشتم،لطفا نظراتتونو بدین کجا برم بهتره برام طبیعی بودنش مهمه نمی دونم این سریال هندی جم رو میبینید یا نه،مثل بینی نقش اولش زویا..بی عیب باشه و به صورتم بیاد چه پیشنهادی دارین؟ ممنون
بینی به این خوبی ،،،چرا میخوای عمل کنی اخه؟ولی بنظر من پیش کسی برو که گوشتی کار باشه،با اینکه بینیتون غضروفیه و گوشتی نیس،
کار محبی رو دوست نداشتم البته بعضیا هم خوب بودن ولی نه همه از برخورد دکتر هم خوشم نیومد اصلا وقت نذاشت برام حتی عکسم گفتم بهم نشون بده بدونم بینیم جه جوری میشه گفت برو تو سایت ببین!
اوهوم میفهمم،اگه چارشنبه بیای میتونم بگم سجادیان اره یا نه!!!ولی الان هنوز نمیدونم خوبه یا بد؟؟؟!!!چون با گچ و ورم فهمیده نمیشه واقعا!!!
مهی جون خوبه به صورتت می یاد،،،ولی اگه میخوای عمل کنی فک کنم نادریان شبیه شما داشت چن تا عکس،،،
2810