2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
هایپر جون بینیه منم استخونی و کم کاره خداکنه ب منم قیمت خیلی بالا نده باشه عزیزم اومدم حتما میتعریفم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عمل :روز سه شنبه هفدهم با سجادیان ،،،مشکل مهممون اینه که گچ روی بینی نامتقارنه،،،یعنی یه طرفو کامل گرفته ولی اون طرف یه مقداری از بینی بیرونه ،،،شاید خودش باعث عدم تقارن بعدی بشه،،،بهرحال چارشنبه گچ رو برمیداریم ،،؟
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
اخه گچ برداشتن به این راحتی نیس که،،،فعلا نباید حموم بره ،گچ هم محکمه ،،،حتی چسبشو میخاس دوباره بزنه خواهرم طاقت نمی اورد؟!!!!!موندم چه کنیم!!!
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
mry28من منظورتو متوجه نمیشم منظورت از وسواس چیه؟ینی بایدچی کنیم؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
سلام خانم گل نه من هنوز عمل نکردم با هیج دکتری در مورد یزدانفر من کار طبیعی طبیعی و کار فانتزی قوس دار هر دوش رو دیدم . از اون دکترایی هست که تو یک خانواده چندین نفر باهاش میان عمل میکنن . خودت برو ببین مدل هاشو . منشیشم کار چندین سالش هست .
سلام دوستان میشه در مورد نیکبخت هم توضیح بدین؟کسی بوده که با نیکبخت عمل کرده باشههه..بینیم.استخونیو یه قوز کوچولو داره.ومیخوان یکم سربالا بشه. ببخشید میشه فرق فانتزی ونیمه فانتزی وبا عکس به من بگید..من نمیتونم تفکیکشون کنم
من بچه ام کوچیکه میخوام ببینم کسی بوده که با بچه کوچیک عمل کرده باشه..براش مشکلی پیش نیومده...دخترم نوزده ماهشهههه..من انشا..بعد ماه رمضون میخوام عمل کنم.در مدت بیست روز میخوام ببینم ورم وکبودیم خوب میشه....من خیلی استرس دارم..خیلی هم عصبی ام که انقد دیر به فکر عمل افتادم..اما حتما میخوام تا اوایل شهریور خوب بشم...راستی چند روزه میتونم سر پا بشم وکارامو خودم بکنم....اخه مامانم کار داره فکر نکنم بتونه زیاد کمکم کنههه...نهایت پنج شش روز
من بینی کم کاری دارم نه انحراف داره نه گوشتی پیش هر دکتری ام تا قبل از نادریان رفتم گفتن بینیت راحت سخت نیست ولی من با توجه به اینکه نمونه نتونستم از نادریان ببینم موقع ویزیت سوال پیچش کردم وخیلی ازش خواستم بهم نمونه نشون بده و یجورایی اذیتش کردم به من چیزی درمورد انحراف نگفت فقط کفت بینیت استخوانی - گوشتی که نیاز به جمع شدن پره ها داره همون موقع که داشت نمونه نشونم می داد متوجه شدم دتر دلخواه من نیست ون نمونه هایی که نشونم می داد شبیه بینی من نبود منم ایراد گرفتم از نمونه هاش خودشم حس کرد من نمی خوام باهاش عمل کنم یک قیمت پرت داد (12)!!!! در صورتیکه واقعا بینی من در حد 12 تومن نیست اینکه هر وقت خواستید برید و نظرتون باهاش ok بود زیاد سربسرش نذارید البته من بنظرم یک اشتباه دیگر هم کردم تمام ایرادای بینیمو ریز به ریز خودم بهش گفتم این باعث می شه وقتی بینیه انقدر نکته سنجی زیاد رغبت نکنه عملت کنه چون بعد از عمل براش دردسری هر روز می خوای بری مطب از یجای بینیت ایراد بگیری
شامانو جون نیکبخت خیلی بهم نزدیکه...در ضمن شوهرم هم جدیدا خیلی سرش شلوغه ...من نمیتونم مطب گردی کنم...میخوام ببینم کسی با نیکبخت عمل نداشته اخه انگار سایت وعکس اینا نداره...راستش شامانا..من به این قضیه معتقد نیستم که هر چقد پول بدی مماخت قشنگتر میشه.دختر خالم دماغش گوشتی وپرکار بود رفت یه دکتر نیمه معروف..الان اسمش و یادم نمیاد...انقد قشنگ وشیک شده وبه صورتش نیاد که همه ازش شماره دکترشو میگیرن..اما دختر عمم که دماغش خیلی کم کارو واستخونی بود رقت سجادیان وهشت تومن هم هزینه کرد به قول شما وسواس داشت...الان میخواد بره ترمیم انقد بد عمل شده...
2810