2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
اگه کسی با بچه کوچیک عمل کرده اگه شماره صفحشو میدونید بزارید من ببینم..من خیلی دپرسم هم دوست دارم تا عروسی داداشم حتما عمل کنم...هم میترسم عجله ای بشه وبعدا پشیمون بشم...هم میترسم مامانم به خاطر مشغله زیاد نرسه بهم خوب رسیدگی کنه.....چند روزه سر پا میشم.؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نفس جان من نیکبخت نمى شناسم. موسوى هم که گرون نمى گیره بیچاره. سجادیان که قیمتش ٤ بود. با انحراف نزدیک ٥. ٨ تومن داده!!!!!!!؟؟؟؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
mry82پس اگه نخواد عمل کنه قیمت پرت میده اینطور ک فهمیدم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
مهی عکس بزار ببینیم بینیتو
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
مدیسا93: چقدر مشکلات بینیت شبیه منه! تو چه رنجى مى خواى از لحاظ قیمت، این دکترهایى که اسم بردی قیمتشون از ٤ تا ١٦ متغیره ها.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
خب مدیسا جان: شیروانى که ١٥،١٦ ملیونه. نادریان هم اگر بیشتر از ٨ بگه با چونه مى تونى تخفیف بگیرى. سجادیان که٤،٥ تومنه. فتح العلومى رو نمى دونم. نمى شناسم.
به نظرم حتما با جفتشون مشاوره شو. مطب سجادیان برو بشین نمونه ببین، باهاشون صحبت کن. مطب نادریانم ٤شنبه عصر دم آسانسور نمونه ببین.
نادریانم اگر بخواى جمع مى کنه. جفتشون کار خرابم دارن. اما اگر بینیت بزرگه نادر زیاد خوب نبست به نظرم. من مطب سجادیان نرفتم.
2810