2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
باید خودت بری مطب نمونه ببینی، اما یزدانفر پره رو برش نمی زنه. فکر کنم یه کوچولو زیر پره هات برش کمی بخوره نتیجه ی بهتری از نمای روبروت بگیری. نادریان این برشو می زنه اگر بخوای. کم کارارم خوب درمیاره. اما هر 3 تاشون کار خراب دارن. اینجوری نیست که اصلا نداشته باشن. ولی میانگین کل کارارو در نظر بگیریم، دکترای خوبین.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
نادریان جدیدا فیمت 12 هم داده. به خود من 9 قیمت داد. اما پیش میاد 5 هم قیمت بده. فاصله ی مینیموم و ماکزیموم قیمتش خیلی زیاده. تا مشاوره هم نشی نمی شه حدس زد. یهو به یه بینی نسبتا کم کار 10 قیمت می ده و یا برعکس.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین نمونه خرابو تاالان منو دلسرد کرده:( الان قابل تحمله و بم میگن خیلی عمل لازم نیستی(اعتماد به نفس میدن =)) ) میترسم بعدش یجور شه پشیمون شم عزیزم اینایی که گفتی جای بخیه هاشون میمونه؟
Googooliامکانش هست. تلاشتو بکن. برای اینکار حتما حتما باید سی تی اسکن از بینیت داشته باشی و تاییدیه ی دکتر.
مهربان جان روش عمل یحیوی که بسته هست معمولا برشی نداره، اگر هم برش پره بده خوب می زنه بنظرم. یزدانفر هم که پره ها رو به هیچ وجه برش نمی ده. اما ستون بینی رو برش می ده، که جای بخیش نمی مونه اما برش ،یک مورد دیدم مونده بود. نادریان هم من نمونه های عکسی که دیدم و بچه های اینجا برشزیر پره خیلی تمیز بود اما یه نمونه مثل یزدانفر دیدم. در کل برش بین دو سوراخ بینی برای بعضیا می مونه چون برش جانانه تری هست مساما. اما نگهداری و مصرف مداوم پماد و کرم خوب و در معرض افتاب شدید نبودن ، هم چنین تغذیه ی مناسب برای ترمیم زخم،هم خیلی موثرن. مثل باقی مراقبت های بعد عمل.
اخه بینیه من کم کار و استخونیه 12 خیلی زیاده واس بینیه من پس 5تومنو ب کیا قیمت میده اگه اینطور باشه؟؟؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
گوگولی با کی ایشاالله عمل داری؟؟؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
آره گوگولی. اینجوری سینوساتم چک می کنی. البته اگر می شد اشعه ی کم تری بخوری خیلی بهتر بود. اما در کل سی تی برای عمل بینی خیلی خوبه، برای دقت کار دکتر هم موثره. اما یه تحقیقی کن اگر با عکس رادیولوژی هم می شه پول از بیمه گرفت، به همون اکتفا کن. ولی دکتری که به من توضیح داد تاکید روی سی تی کرد برای بیمه.
Googooli: از دکترت بخواه برات قرص ارامبخش بنویسه راحت بخوابی. شربت گلاب و زعفران و بهار نارنج درست کن. اون هم آروم می کنه. (عرق بهار نارنج و گلابو قاطی کن. یکم آب سرد بریز. یکمم زعفران اب گرفته ی خنک. با یخ و یکی دو قاشق چایخوری شکر.)
گوگولی جان دوست من انحراف شدید داشت عمل کرد دکتر نوشت سی تی اسکن با تاییدیه دکتر بیمه + پرونده پزشکی با امضای ملینیک و دکتر بهش ٥٠٠ دادن بیمه ارتش هم بود
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
2810