2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015479 بازدید | 66528 پست
مهربان جان: آره عکسای سایت یحیوی، اکثرا فانتزی هستن. اما اکثر دکترا، کاراشون با عکسای سایت متفاوت شده. اما در کل یحیوی بین این 3 تا که گفتم بیشتر دستش به فانتزی می ره. ولی ازت مییپرسه چی می خوای. طبیعی شیک هم داره.باید توی مطب نمونه ببینی. من خودم تو مطب نمونه ندیدم نمی تونم قطعی بگم. Googooli: تو خودت که مطب احمدی زیاد رفتی، من نرفتم، با اعتماد انتخاب کردی،با قطعیت انتخاب کردن نتیجه ی خوبی هم خواهد داشت. بینی کم کاری هم داری، فیس خوبی هم که داری ، پس کاندید خوبی برای عمل هستی و به امید خدا نتیجه ی خوب و قابل قبولی می گیری. فاکتورهای مثبتت رو فراموش نکن. قبل عمل هم نکات لازم رو به دکتر گوشزد کن.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر کلا طبیعی کار نیست؟ من کلا وقت مطب گردی ندارم آخه.یکی باشه قوزش رو تراش بده و تیغه رو از بالا تا پایین یه دست کنه و پف پایین بینیم رو کمتر کنه، کافیه البته من شنیدم تراش قوز مضر هست
گوگولی جون استرس واس چی ؟ایشالله میری با ی مماخ خوشگل میای استرس نداره ک گلم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
■■عزیزانی که برای عمل ترمیم بینی دنبال دکتر هستن: خواهشا بحث هاشون رو در تاپیک جراحی ثانویه ادامه بدن. به این شکل کارایی هر دو تاپیک بهتر خواهد شد و کاربرها هم دچار سردرگمی نمی شن. ممنون
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
مهربان جان نه یحیوی طبیعی کار نیست. اما شنیدم که طبیعی شیک هم داره. برای مشاوره هم که می ری، ازت سوال می کنه، که طبیعی می خوای یا طبیعی شیک و یا شیک که همون فانتزی هستش. و در کل برای کم کارها پیشنهاد می شه. اگر هم خیلی طبیعی می خوای برزنجی هم گزینه ی مناسبی هست. تو قیمت یکم پایین تر هم کوهستانی دکتر خوبی هست.یکسری از بچه ها روش فوکوس کردن. من نظر نهایی نمی تونم بدم. اما برای کم کارها، اگر خیلی طبیعی می خوای اینها دکترهای خوبی هستن. پیشنهاد می کنم دست کم به 3 تا دکتر سربزنی. اگر یحیوی رو نپسندیدی، بین نادریان و برزنجی و یزدانفر و کوهستانی می تونی انتخاب خوب و مثمر ثمری داشته باشی.
سلام دوستان بینی من از بالا استخونی و از پایین غضروفی(یکم گوشتی)هستش انحرافم ندارم.از کارای دکتر سجادیان خوشم اومد.از بین(نادریان-فتح العلومی-شیروانی)کدومش واسه من بهتره؟؟ طبیعی میخوام.
دکترسجادیان/12مرداد 93
سلام بچه ها صبحتون بخیر نماز روزه هاتون قبول حق باشه!! من دیروز واسه روز شنبه ساعت٤ مطب دکتر محبی وقت ویزیت گرفتم...بچه ها جونم میشه کمکم کنید؟با تجربه هاااا؟من اولین بارمه میرم مطب،باید چی ببرم؟دفترچه لازمه؟؟؟اصلا چی باید به دکتر بگم؟؟؟؟میشه راهنماییم کنید؟مررررسی
صفایی هم رفتم! گفت پوستت ضخیمه، انحرافو گفت کمه (در حالیکه سجادیان گفت اوووووه! داخل خیلی انحراف داره، یحیوی هم همینطور تقریبا) بسته جراحی می کنه، برای من گفت زیر پره هارو از روبرو می بره که بیس سر بینی جمع شه.. و گفت در کل بهتر می شه، قیمت اولیه 5 نکته های خوبش: نزدیکه! دستش به تغییرات زیاد میره عکس هاش هم از همه زاویه ای هست و صادقانست (بر خلاف یحیوی که تمام رخ و از زیر نداره) دو سه تا نمونه مطبش از عکساش طبیعی تر و بهتر بودن نکته های بدش (از نظر من): گاهی طول بینی خیلی کمه گاهی خیلی سربالاست گاهی روی بینی ها پله داره سوراخ بینی ها تو عکس نامتقارنن (شاید تو ورم عکی انداخته) کلا همه جور کاری داره انگار.. اصلا نمی تونم ریسک کنم.. دیگه کجا برم؟! می شه کمک کنید سجادیان و یحیوی و صفایی رو اونایی که رفتن مقایسه کنید؟ فعلا نظرم به یحیوی نزدیک تره و نمونه تو مطبش فقط یه دختر بود که زیاد هم معلوم نبود.. ولی عکس ها ی سایتش به نظر من نزدیک تره! ولی خیلی عکس هاش معلوم نیست کمک لطفا!
هایپر نماز روزه های شماهم قبول باشه ب منم محبی ساعت 3:45شنبه وقت داد
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
googooli میشه یکم درباره کارای غلامرضا احمدی توضیح بدی نمونه هایی که دیدی چطور بودن ؟ارتفاع بینی و کم میکنه؟ سر بینی رو خوب جمه میکنه ؟ و اینکه کار خراب ازش دیدی؟ ببخشید این همه سوال پرسیدم
2810