2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست
tina جان من از آب کرفس متنفرم. این مدته انقد آب هویج. کرفس آناناس خوردم. بهشون فک میکنم حالت تهوع بهم دس میده. چن روزی میشه دیگه نمیخورم.
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الی جون چسب جلوی ورمو میگیره زکتر منم میگفت اصلش دو هفته اوله چسبو برداری تا چند روز ورم میکنه بهد زودتر خوب میشه منم دیگه یک ماه و نیم برداشتم دووم نیووردم تا دو ماه
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
نه بینی من ترمیم بود عمل اولم بینیمو از قبلم بدتر کرد
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
مهسا توس اب کرفست لیمو ترش بریز تاره تازه بخور عاااای میشه خنک و خوب
هم ترمیمی هم اول یکی پروتز چونه هم گذاشت
tna جون وای اینارو بخورم فشارم میوفته. من فشارم پایینه راستی بینیت خیلی خوب شده خیلی بهت میاد مبارکت باشه اینم بگم تا کی نباید بخندم؟ بعد غذارو من هنوز نمیجوم.همش غذاهای آبکی میخورم. سرم همش بالاس. تا کی باید اینجوری باشم؟
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
دکتر به اسم و رسم و قیمت نیست واقعا منم قبول دارم من داوشجو دیدم از ذکتر ٢٠ میلیونی بهتر عمل کرده
من که از هم ن فرداش کله پاچه خوردم اخه من خیلی شکمو ان خب بعد کوفس لیمو چایی مبات بخور من چون بینیم از بغل باز نشده بود میخندیزم از اول
با دکتر محبی عمل کرد البته این عکس مال تقریبا پنج شش ماه بعد عمله و خیلی ورم داره بنظر من خیلی خوب شده اما من احساس میکنم چون اجزرا صورت من ریزتر از خواهرمه باید یکم بینی ام قلمی تر بشه اما گزینه اولم فعلا همین دکتر محبی
tina جون این خنده واسه من معضلی شده مهی جان بینی خواهرته خیلی خوبه بهش میاد. اره معلومه ورمه. معمولا بینیهای گوشتی خیلی ورم میکنن و دیر ورمشون میخوابه
عسل خانوم مطمئنی خرابماریه بینیه دوستت از نادریان بوده؟من داشتم باهاش اکی میشدم همه میگفتن خرابکاری نداره!الان شما از این دوستتون عکس دارین؟؟؟؟چطوری شده بینیش؟اول که بانادریان عملیده بود
2810