2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015579 بازدید | 66529 پست
fatemeh جون منظورت از جوادی جوادی پروانس؟ عارف خوب نیست تو کار غضروف مصنوعیه و البوم تو مطبش که گذاشته همش خیلی ناشیانه فوتوشاپه
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامممممم به همگی من مشهدی ام.به هزااااران بدبختی عضوشدم وازحالت خواننده ی خاموشی دراومدم...بچه ها خواهشا یه راهنمایی کنین که کدوم شهر و باکی عمل کنم.بینی استخونی و قوز داری دارم!!!و هزینه هم تا 5-6 واین حدود.راستی مامان نونو برای منم بفرس عکستو و باکی و چ قیمت عملیدی؟؟!!راستی نظرخودم یه کم امیرآروین سازگار ه ولی چیزه زیادی ازش نمیدونم فقط شنیدم راهنمایی؟؟!!!
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
چقدکارای دکترسجادیان تغییر کرده تو گالری ش!!!!!چرا بالای پیشونی آدم یه مثلث ایجاد میشه بعد بینی شروع میشه؟؟!!!!!منظورمو میفهمید؟؟!!!
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
سلام دوستان میشه منو درباره دکتر شاهین صحرائی راهنمایی کنید ؟ بینی من کم کاره . نیمه فانتزی میخوام. واسه این کار مناسبه ؟؟
خـــــــــدا را در خــــــــود پیدا کنید، چیزی در آسمان نیســـــــت...!
سلام مامان بهار سار خوبی عزیزم. مبارکه حتما بزار. بهتری؟ نگران ورم نباش کم کم میخوابه
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
بچه ها ایناکه بینیاشونوعمل میکنن اولش خوبه بعدکج میشه قضیش چیه؟مثلاگفتن چندماه بعدیاحتی ده سال بعدکج شده من میخواستم عمل کنم امااونقدرازین رفاشنیدمواینکه عینک نمیتونی بزنی وهیچوقت راحت نمیتونی فین کنی وتاابدبایدمراقبش باشی دارم پشیمون میشم.
سروش من فقط دو مورد مرد مطب محبی دیدم که خوب بود ممکنه بقیه خوب نباشن تا نمونه زیاد ندیدی به هیچ جراحی خودت رو نسپر.مخصوصا بینی پسرا اگه مصنوعی باشه خیلی ناجوره.من مطب سامی یه پسری رو دیدم بینیش عین مایکل جکسون شده بود.گفت پیش حسین نژاد عمل کردم اومده بود برای ترمیم .میگفت زشتی بینی به کنار به شدت مشکل تنفسی پیدا کردم
دوستانی که عکس میذارید اگه لطف کنید اجازه بدید حداقل چند روز بمونه خیلی خوب میشه برای تصمیم گیری بقیه کمک کننده است مخصوصا کسایی مثل من که تهران نیستن و زمانشون برای مطب گردی محدوده