2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015620 بازدید | 66529 پست
بهرحال به سجادیان اعتماد داریم!!!کار خراب ازش کم دیدیم!)فقط ایرادش اینه که دماغاشو دراز عمل میکنه!!!!
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها لطفا یه دکتر خوب برای پروتز لب یا تزریق چربی بهم معرفی کنید و حدود قیمتشم بهم بدید اوایل تاپیک خوندم که انگار دکتر برزنجی کار پروتز و تزریق چربیش خوبه میشه آدرس و شماره تلفنشو بدید؟؟
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
کاکایوی تلخ جان فکر می کنم نادریان برای پرکارها اصلا مناسب نیست چه استخونی چه گوشتی.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بچه هایی که مطب سجادیان رفتن.نمونهای طبیعیش چه جوریه؟شبیه سایته؟مدلای پسرش چه جورین؟
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
الی جان دیروز رفتی مطب کوهستانی؟ من وقت داشتم ولی حالم خوب نیود نتونستم برم میشه بگی چی دیدی چی شنیدی ؟؟
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
دیروز من سه چهارتا نمونه دیدم از هیچ کدوم خوشم نیومد یکی بعد یک سال اومده بود یه سمت بینیش تو رفته بود یه سمت بیرون میگفت موقع عمل دکتر گفته یه سمتت غضروف نشده بر دارم!!!!!!!!!! برای همین بیرون تره زیر بار خراب کاریش هم نمیره یکی دیگه یه مقداری کج بود که میگفت قبل عمل هم کج بوده یکی دیگه سر بینیش خوب بود اما قوس نداشت صاف بود خلاصه اینکه با سلیقه من اصلا جور نبود
27 مرداد، دکتر کامران کامروا