2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015674 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان مجلسی کارش بده که دیگه صحبتی ازش نیست؟ قبلا مثل اینکه یکی از دکترای خوبه تاپیک بوده ولی الان جریانش چیه؟؟ لیست جدید واسه مطب گردی دارم فراهم می کنم میخوام بدونم ارزش رفتن داره مطبش یا نه؟ ممنون
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
پس سارای تنها شما میگی که سجادیان خوبه و طبیعی.من چون نرفته بودم فقط از مدلای سایتش گفتم که طبیعی نیست.چون منم مشکلم با پایین بینیم هست پس یسر واجب شد برم...محبی هم رفتم چون دیر رسیدم فقط یه خانمرو با چسب دیدم که مشخص نبود ولی خود دکتر خیلی بهم اطمینان داد...پس سجادیان و غلامرضا رضایی و برزنجی رو فعلا می زارم تو لیست که برم. مرسی بچه ها...
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
دوستان من مجلسی هم رفتم ولی این طور که فهمیدم البته نظر من اینه که اگه کارتون با استخون بالای بینی هست مجلسی خوبه وگرنه پارسال خودش به من گفت که عمل نکنی بهتره ولی نمونه هاش طبیعی و خوبه و خود دکترم به نظرم خوب و متشخص میومد.
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
سلام دوستان
من حدود 5 ماهه که عمل کردم
فکر میکردم هرچه زمان میگذره باید رضایتم بیشتر بشه ولی همچنان صورتم و بینیم پر ورمه
هرکی منو میبینه میگه چرا صورتت اینطوری شده
خیلی داغونم خیلی
حفره راست بینیم درست نوک نوکش از داخل یه برآمدگی هست آنقدر داغونم که نمیدونم این قبلا هم بوده یا تازه بوجود اومدهو خدای نکرده گوشت اضافست
موندم چکار کنم

ببخشید از دوستانی که برام پخ گذاشته بودن وعکس میخواستن
من اصلا در شرایط عکس گذاشتن نیستم
خداوند کائنات را در جهت اراده من هماهنگ می کند .
استلا به نظرم اگه خیلی طبیعی می خوای برای یه دختر مجلسی و برزنجی رو برو یسر... پس میگی محبی آقایون رو خیلی طبیعی عمل میکنه و مشخص نسیت عملی بودنشون؟ من تو مطب توسلی یه بینی عمل شده یه پسرو دیدم که از 1000 متری داد می زد عملیه منشیش هم می گفت ببین چقدر خوب شده!!!!منم گفتم آره خیلی:D
پانیزا جان اگه اینطوریه که میگی عزیزم حتما برو پیشش و اصلا هم نگران حرف من نباش من جدیدا ازش کار ندیدم حتما پیشرفت کرده گلم خداروشکر که اینهمه نمونه دیدی و همه راضی بودن پس به خرف من اکتفا نکن حتما برو نمونه ترمیمی هم دیدی
ن عزیزم من زیاد اطلاعاتی ندارم چرا ب خود دکتر نشون نمیدی؟؟؟؟حتما جوابی باید داشته باشه دیگه
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
دکتر ماه پیش میخواست برای ورمم آمپول بزنه نزاشتم گفت تا شش ماه نشده نیا یا اگه اومدی آمپول میزنم !!!!!!
منم از ترس آمپول جرات ندارم برم مطبش
خداوند کائنات را در جهت اراده من هماهنگ می کند .