2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015696 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریناز جان من 2نمونه دیدم که اصلا خوب نبود یکیشون ارتفاع بلند فرورفتگی پره داشتو تمیز نبود که بعدا رفت پیش یحیوی پدر و انقدر کوتاهو جموجور وشیک درآورد که من مونده بودم که این بینی از اول میشده خوب در بیاد ولی پسر نتونسته یکی هم تو پارک دیدم نیمرخش خوب بود از تمام رخ سوراخ سمت راستش خیلی کوچکتر بود از اون یکی و شدیدا فرورفته بود پره سمت راست بینیش افتضاح بود مطبشم نرفتم چون اصلا کاراشو نمیپسندم
الی ی کم از کوهستانی میگی؟؟نمونه هاش چطور بودن؟؟؟ بچه ها توی نوعروس از ابرومندم زیاد میگن کسی اطلاعی نداره؟؟؟؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
سارای تنها من خیلی مدل کاراشو دوست دارم.چندبار هم رفتم مطبش نمونه کار دیدم ولی همه مریضا خیلی راضی بودنو مشکلی نداشتن.تو خیابون هم 3مورد دیدم ک باهش عمل کرده بودنو راضی بودن.فقط تو مطبش ی خانومه بود ک یک ماه بود عمل کرده بودو یکم سوراخاش نامتقارن بود ک دکتر گفته بود مطمئن باش ورمه و درست میشه.از بچه های تاپیک هم خیلیا باهاش عمل کردن ولی هیچکدوم بینیشون خراب نشده.میخوام مرداد بینیمو عمل کنم.تاحالا هیچ دکتری بجز یحیوی ب دلم نشسته.تاحالا مطب فرهنگ.راستکاری.کامیابی.سجادیان.یحیوی رفتم بجز یحیوی از بقیه خوشم نیومده.بنظرم کاراش شیکو ظریف و نیمه فانتزی و قشنگه ولی بخاطر حرف شماریکم نگرانم.نمیدونم چیکار کنم!