2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015660 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا اینجا اینقدر سوت و کور و خلوت شده همه مشغول مطب گردی شدن یا بیخیال عمل؟؟!!!
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
خدا شاهده دیگه امروز میرم پیش سجادیان بدون حرف پیش بچه ها امروز تولدمه هاااااا آرزو میکنم همتون دکتر مورد نظرتونو به زودی پیدا کنید و از این سرگرمی نجات پیدا کنین مخصوصا دوست بسیار عزیز م مهرناز که خواننده خاموشه
سارای تنها عزیز منم الان زنگ زدم گفت دکتر یکشنبه ها و سه شنبه ها هست.مطبش آزادی روبروی حبیب اله هستش.امروز ساعت 17 به بعد میرم. میشه از نمونه ای که دیدی بیشتر بگی؟مشکل تنفسی نداشت؟ظاهرش چه جوری بود؟ من بینیم استخونیه و طبیعی و شیک میخوام
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
وای صحرایی وکوهستانی دیگه منو دیوونه کردن.هر دفعه میرم مدلایی میبینم که اصلا شبیهشون نبوده قبلا .یعنی دو تا احتمال اره یا دقیقا اونی که بهت میاد رو درمیارن یا ...........راستی از هر دو مطب جوابم کردن...البته هنوز تو گزینه هام هستن .هفته آینده میرم یزدانفر تا ببینم چی میشه.........
.
سلام دوستان من تازه عضو شدم وبرای جراحی بینی عجله دارم و به شدت نیازمند راهنماییتونم.تهران نیستم پارسال برای پیدا کردن دکتر اومدم .مطب سامی.محبی.قناعت پیشه .منافی و برزنجی رفتم.فقط کار قناعت پیشه با سلیقم جور بود اما هزینه اش برام زیاد بود امسال که 12 تومان رو جور کردم(قیمت پارسالش) قیمت رو برده بالای 18 که هزینه ی بیمارستان هم اضافه می شه بینیم غضروفیه با اندکی انحراف.یه بینی طبیعی ولی بی ایراد می خوام.قوس دار سربالا و کلیپسی دوست ندارم.لطفا کمکم کنید یه دکتر خوب پیدا کنم هر شهریم باشه مهم نیست.مرسی
stellaجون کارای محبی چطور بودن؟؟؟؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند