2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015597 بازدید | 66529 پست
مامان بهارسادات مبارکه عزیزم بنظرم بذار دماغت رویه اصولى و استاندارد رو طى کنه. آتل باید بین 8تا 9روز روى بینى باشه. اینکه بخواى شش روزه برش داری, ممکنه باعث بروز مشکلاتى بشه.بعد از آتل بینى خیلی شله و استحکام نداره. من وقتى آتلمو برداشتم بعد از 9 روز, اینقدر بینیم نرم و شل بود میترسیدم همش موقع خواب بخوره به متکا و کج بشه.
بچه ها بینیه استخونی بعد دوماه چقد از ورماش میره؟؟؟؟؟؟؟؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان بهارسارا جون واقعاً مبارکت باشه، گچ یا آتل خیلی مهمه که بیشتر رو بینی بمونه بنظرم بجای برداشتنش سعی کن ورماتو زودتر از بین ببری
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
چی میشه اگه کسایی که عمل کردن.. با یه فرمت استانداردی عکساشونو یه جا جمع کنن با اسم دکتراشون، هزینه عمل، زمان عمل اگه دوست ندارن مثلا چشمارو سانسور کنن نمی دونم یه جایی مثل سایتی که موجی لینکشو میده یا تو یه وبلاگ یا همین جا مسلما این یه جامعه آماری واقعی تریه نسبت به عکس سایت دکترا .. یه جورایی خودش یه مطب گردیه واقعیه حتی هزینه دکترا رو کنترل میکنه که هر روز یه قیمت نباشه دکترایی که کار خوبی دارن ولی اهل تبلیغ و سایت هم نیستند شناخته می شن خیلی قشنگه اگه قدیمی ترا از بچه ها بخوان من واقعا الان مشکل دارم سر عکس سایت ها
پیشنهاد خوبیه ولی فکر می کنم اکثر کسایی که میان اینجا می خوان چیزی دستگیرشون بشه، مرحله بعد برن مطب گردی.. این پیشنهاد به اون بخشش کمک می کنه. خیلی هام مثل من ساعت کاری شون با ساعت ویزیت دکترا تلاقی داره.. مطب گردی برای آقایون هم به اندازه شما مفید نیست..
لیلی جون بالاخره قرار با کی بعملی؟؟؟؟؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
بین نادریان و محبی موندم