2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015559 بازدید | 66529 پست
دماغای فابریکی عزیز بحث رو با شامانای عزیزتر ادامه بدین پس. خخخخ
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی الی جان کاکائوی تلخ اخه بینیم گوشتیه میترسم دکتر دیگه بدترش کنه حداقل سجادیان اگه بهتر نکنه بدترش نمیکنه اول رفته بودم مطب علامه دماغا داغون بودن کاراش افتضاح بودن بعد مستقیم رفتم سجادیان بینیها طبیعی بودن من هم طبیعی میخواتستم همونجاباهاش اکی کردم جای دیگه هم نرفتم الان خیلی استرس دارم
الی تو هم ؟ ماشالا نکنه سارا و سارای تنها هم فابریکن من اونارم اشتباه کردم؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
حسنا جان: صفایی رو نرفتم. فانتزی کاره و نیمه فانتزی به نظر. ارتفاع رو خوب کم می کنه. نوک بینیا گرده. تا این حد می دونم اما به نظرم کاراش خیلی تمیز نیست. کوهستانی هم یکبار رفتم. تنفساش خوبه. امضا و سبک خاصی نداره که همرو یجور کنه. چندبارم گفتم که خیلی از مریضا پره هاشون برش داشت یه دور کامل یا یه نصف دور. نه مثل نادریان یه کوچولو پایین. البته اگر پره خیلی خوب باشه برش نمی ده. اما اگر لازم باشه یکم یا زیاد تا ته برش می ده به جز کلوملا. من اینو اصلا دوست نداشتم. کاراشم خوب بود اما خوب و معموله. یه چیزی که بدجوری به دلم بشینه نه، نبود. مینا 8 بار رفته از اون می تونین کمک بگیرین.