2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015576 بازدید | 66529 پست
سمانه خواهشا دور یحیوی رو خط قرمز بکش 3تا نمونه از کار پدرش دیدم عالی و تمیز ولی این پسرش وای یه خانومی رو تو پارک دیدم نیمرخش قشنگ بود یه قوس ملایم و اما روبه روش تا به تا و فرورفته سوراخ بینی نا متقارن و یه سمت بینیش خیلی فرو رفته بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاماناجون..هستی خواهر؟ من چهار روز پیش عمل کردم. کنار پره های بینیم بخیه نداره.ولی وسطشو نمیدونم.احتمال میدم بخیه داره.اخه چسب زده..چهار روز دیگه باید برم مطب و قالب رو برداره به نظرت به شیوه ی بسته عمل شدم؟
از دکتر قیصری کسی نمونه ای چیزی دیده؟ سبکش چجوریه و نوک بینیاش چه شکلین؟
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
بچه ها من امروز رفتم یزدانفر: 9 صبح قرارمون بوود دکتر خیلی خوش قوله. من زودتر رفتم دیدم دکترم زودتر اومده منتظر منشیه. خیلی خیلی خیلی مهربونو دوست داشتنیه. مشاوره رایگان بود حدوده یه ساعت واسم توضیح داد. در حالی که به نظرم مماخم ضایعس گفت بینیت خوبه ایراد زیاد نداره فقط یه شکستگیه کوچیک داره.من هر ایرادی میگفتم دکتر میگفت حسنه! خیلی جالب بوود .همون طور که به بقیه گفته بود پره هارو برش نمیده و سر بالا و قوس دار نمیکنه. گفت از غضروف خودت استفاده میکنم و بقیه دکترا یا مصنوعین یا حیوانی یا از جسد یا مریضای دیگه. ما چند نفر واسه ویزیت رفته بودیم یه ایرادهایی گفت که نشون داد واقعا حرفه ایه که هیچ دکتر دیگه ای تشخیص نداده بوود . در کل دکتر بسیار خوب و واردیه و مهم تر رفتار خوبشو این که اصلا مادی نیست. به نظرم خیلی به بیس بینی دست نمیزنه مدل بینی خودتو کوچیکتر میکنه
به من گفت عمل نکن این دیگه خیلی جالب بود چون هیچ دکتری به مریضش نمیگه عمل نکن بلکه 4 تا ایراده اضافیم میذاره رو بینیت که زودتر بری واسه عمل ولی من گفتم به خاطره شکستگی عمل میخوام فقط چیزی که نگرانم کرد این بود که بهم گفت از غضروفه خودت میذارم رو تیغه هات میترسم تیغه هام پهن شه بعد از عمل! کسی در این باره چیزی میدونه یا دیده؟