2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الی چرا صفاییو حذف کردی ؟ من امروز مطبش بودم زیاد متوجه خوبی و بدی بینیا نشدم چون چسب داشتن، ولی همه راضی بودن، چه ایرادی دیدی؟
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
الی جان در مورد کامروا تو تابیک ترمیمی ها خواهر یکی از بجه ها با کامروا ترمیم کرده بود و خیلی ناراضی بود بینی اش کج شده بود و قوز دار و غضروف مصنوعی هم براش کذاشته بود خواهر نیناسل که خودش با سامی عمل کرده بود و اینجا خیلی ها می شناسنش اینجا خیلی خوانند خاموش داره خواهشا بدون تحقیق و شناخت کافی اسم دکتری را بولد نکنید
منم سری اول از صفایی خیلی خوشم اومد به من گفت بینیتو از کنار باز میکنم و وسط رو باز نمیکنم من پره هام خوبه اصلا مشکل نداره وسط بینی من پایین که باید جمع بشه
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
سارا جون منم خیلی هارو دیدم که با کامروا عمل کردن خوب بودن اینکه یکی ناراضی باشه دلیل نمیشه هر بینی بیس خودشو داره اگه بخوایم با یکی دوتا نمونه خراب بگیم دکتری بده پس تمام دکترا بدن یبارکی دیگه
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
سلام.سارا جان با یه مریض ناراضی دلیل نمیشه که یه دکتری بد باشه،،اصلا مگه امکان داره دکتری کار بد نداشته باشه،به نظرم کمی منصفانه باید قضاوت کنیم
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
یه موضوع دیگه که هدی خیلی قشنگ اون دفعه توضیح داد به نظرم توجه کنیم، یه سری دکترا تنها بینیهای کوچیک و استخوانی قبول میکنن و قیمت پایین میدن مطبشون هم از بینی کمکارا پر میشه. که همه خیلی کم ورمو جمعو جورن یه سری مطبا فقط بینیهای گوشتی پرکار میری کارای پرورم قاعدتا میبینی و انتظار عجیب غریب نباید داشت..همین که از دماغای گوشتی پرکار که همه جا ردشون میکنن دماغ معمولی در میاد خیلیه
بله خواهر نیناسل ترمیمی بوده ولی متاسفانه نه تنها بینی اش بهتر نشده بلکه دو تا عیبی هم که قبلا نداشته یعنی کج و قوز دارشدن اضافه شده و علاوه بر این با وجود تاکید خود بیمار و اطرافیانش که از غضروف مصنوعی استفاده نشه این کار را کرده به هر صورت عقل حکم می کنه بیشتر تحقیق کنید 
بعد دوستای خوبم این که بیمار دفعه دوم سوم ویا هر جندمه که عمل می کنه مسئولیت را از دکتر سلب نمی کنه که هر اتفاقی برای بینی بیافته بکیم دفعه n ام هست که عمل می کنه و دکتر مقصر نیست
سارا به نظرم باید ببینی دکتر که مثلا برای لار سوم ترمیمو قبول کرده چه قولی داده؟ قول یه دماغ پرفکتو داده یا نه گفته مثلا این عیباش برطرف میشه و این عیباش میمونخ
2810