2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
بهار سارا جان بینی من از بالا استخونی و از پایین یکم به سمت گوشتی رفته ارتفاع بینیم هم زیاده. یه بینی طبیعی میخوام بدون قوس یکمم میخوام ارتفاع بینیم کم بشه البته تنفسم برام مهم تا 5 میتونم هزینه کنم
بهار سارا راستش وبخوای خیلی وقته تصمیم دارم عمل کنم...اما الان عروسی داداشم انگیزه شده برام...تو فیلم عروسی خودم وحشتناک افتادم بخاطر مماخم....هر دفعه میبینم حرص میخورم...دوست داشتم تو فیلم عروسی داداشم خوب بیوفتم ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شامانا بچم شیر نمیخوره دیگه....واما ضربه...به خاطر شیشه شیری که دخترم به مماخم پرت کرد یه هفته بینیم کبود بود از اون روز احساس میکنم کجتر شدهههههه....اما خوب اگه خیلی مراقب باشم انشا...چیزی نمیشههه
نفس جان دکتر قوجقی فقط تو بیمارستان دی عمل میکنه که 2 ملیون به بالا هزینه اتاق عمل بیمارستان البته اونطور که تو مشاورش به ما گفت. من شنیدم دکتر منصفی. شاید 3 تومن به عنوان دستمزد خودش برات عمل کنه اما به ما 8 ملیون فقط دستمزد خودشو گفت ( برای بینی پر کار و انحراف دار)
مامان طاها من 31 خرداد با دکتر سجادیان عمل داشتم اصلا سخت نیست خود عمل که هیچی متوجه نمیشی بعد عمل یه کم بیحالی من اصلا کبود نشدم خیلی کم اما از روز دوم به بعد ورم کردم در حد بنز اما کم کم داره ورمم میره فردای عمل تامپونا رو در میاری اصلا سخت نیست بعد 9 روز هم گچ بینی رو بر میداری بعدشم چسب
سجادیان 31 خرداد غضروفی
من شهرستانیم یکم مطب گردی برام سخته هفته پیش اومدم تهران مطب سجادیان رفتم اما بینی کسایی که عمل کرده بودن زیاد خوشم نیومد البته خودشون راضی بودن شماره 98 هم اونجا بود بینیش قشنگ بود اما زیادی ظریف و کوچیک شده بود تازه خودش میگفت ورم داره هنوز!میدونید فرهنگ و غلامرضا احمدی ناراضی داره یا نه سبکشون چیه ؟
یکتا جان همه دکترا ناراضی دارن . بعضیا کم, بعضیا زیاد. میدونم سختته مطب کردى, ولی بیا خودت از نزدیک ببین, با نمونه ها حرف بزن. خودت با جشم خودت از نزدیک یه جیزیو ببین. نکاه نکن یکى میکه دکتر من خوبه, بیا با دکتر من عمل کن. اینجا بازاریاب و منشی زیاده. حواست باشه
2810