2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سمیه ,بهتره یک هفته استراحت کنى. اما من به شخصه از روز جهارم ردیف بودم. خونریزى اصلا نداشتم, درحد جند قطره فقط.من علاوه بر مایعات, ماهیجه و کباب ماهیتابه ای هم خوردم. یه هفته بعد از عمل آتل بینی باز میشه, بخیه درد نداره. ورم و کبودى دور جشماى من روز جهارم تموم شد.نکران نباش. درد ابرو برداشتن بیشتر از درد عمل بینیه
مامان سمیه بعد دوروز اکی میشی .هیچ استرس نداشته باش .درد نداره فقط کلافگی داره همین ...... 1 هفته مایعات بخور و سرتو بالا نگه دار همیننننن از دوروز بعد عمل کاراتو اروم شروع کن
سلام دکتری رو مسشناسید که هم نتیجه عملش طبیعی باشه.. هم دستش به کوچیک کردن بینی گوشتی بره؟! ورم کم هم برایم مهمه.. (نوشابه هم می خواستم! ) کسایی که با یحیوی و سجادیان عمل کردن، اینکار از دست این دکترا بر میاد؟ کس دیگه ای هم پیشنهاد می کنید؟ فکر نمی کردم کار اینقدر سختی باشه انتخاب دکتر.. مرسی
Unknown سجادیان پرورمه. یحیوی هم خیلی بینی رو کوچیک نمی کنه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
2810